Κιβωτός του Κόσμου: Έχει εκκλησάκι στην ταράτσα του σπιτιού του - Ξεσπά γείτονας του Πατέρα Ευάγγελου

Έντονες αντιδράσεις για τον μεγάλο υποστηρικτή του Πατέρα Αντώνιου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κιβωτός του Κόσμου: Έχει εκκλησάκι στην ταράτσα του σπιτιού του - Ξεσπά γείτονας του Πατέρα Ευάγγελου

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει δημιουργηθεί κύμα αντιδράσεων κατά του Πατέρα Αντωνίου για τη δράση του στην Κιβωτό του Κόσμου (δείτε εδώ πώς αντιδρά η δική του πλευρά). Ανάμεσα στον κόσμο ωστόσο υπάρχει κάποιος που τον υποστηρίζει και μάλιστα πολύ ενεργά, ο πατέρας Ευάγγελος.

Ο π. Ευάγγελος (που έχει και το ίδιο επίθετο) με τον π. Αντώνιο είναι γνωστός για την δράση του στο Καμερούν, τόσο ως ιερέας, όσο και ως γιατρός.

Είναι όμως και γνωστός αντιεμβολιαστής. Την περίοδο της πανδημίας είχε έντονη δράση στο διαδίκτυο με βίντεο περί εμβολιασμών. Γεννήθηκε στη Μάνδρα Αττικής. Αποφοίτησε από το Τζάνειο Πειραματικό Πρότυπο Γυμνάσιο Πειραιά. Μάλιστα, στο σπίτι του στην Πεύκη, διατηρεί εκκλησάκι στο δώμα της πολυκατοικίας, γεγονός που έχει δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις από τους γείτονές του.

Οργή για το εκκλησάκι του πατέρα Ευάγγελου

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, ο γείτονας του πατέρα Ευάγγελου τόνισε πως το εν λόγω εκκλησάκι είναι από τη μία προκλητικό ενώ από την άλλη δεν είναι καν γνωστό αν είναι νόμιμο.

«Αυτό το εκκλησάκι είναι κάτι μοναδικό. Εγώ το βλέπω και νομίζω ότι ζω σε άλλη χώρα, είναι πολιτισμικά και αισθητικά απαράδεκτο, είναι υπερβολικό και προκλητικό παράλληλα. Όλα αυτά μου φαίνεται απίθανο ότι συμβαίνουν όλα αυτά. Καταρχάς δεν ξέρω αν υπάρχει άδεια και αν επιτρέπεται να φτιάχνει κάποιος εκκλησίες πάνω στην ταράτσα μίας πολυκατοικίας.

Είναι τουλάχιστον 5 χρόνια εδώ το εκκλησάκι. Δεν γνωρίζω αν είναι δημόσιο. Το θεωρώ προκλητικό και αντιαισθητικό»,