Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Κιβωτός του Κόσμου: Αδειάζουν το σπίτι του Πατέρα Αντωνίου και της Πρεσβυτέρας - Βίντεο ντοκουμέντο

Παρουσία μέλους της νέας διοίκησης της δομής

Κιβωτός του Κόσμου: Αδειάζουν το σπίτι του Πατέρα Αντωνίου και της Πρεσβυτέρας - Βίντεο ντοκουμέντο
Ενημέρωση 09.12.2022 17:13
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, μιας και όπως αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/12) μέσα από την εκπομπή T-Live, πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των επίπλων και των προσωπικών αντικειμένων του Πατέρα Αντωνίου και της Πρεσβυτέρας από το σπίτι τους (δείτε εδώ τα σοκαριστικά λόγια του 19χρονου που έκανε την πρώτη καταγγελία).

Η μεταφορά των επίπλων έγινε παρουσία ενός μέλος του νέου Δ.Σ. της δομής, με γερανό που κατέβασε τα απαραίτητα από το μπαλκόνι, ενώ από το σπίτι απομακρύνθηκαν και ορισμένες αντίκες που είχε αγοράσει ο Πατέρας Αντώνιος και βρίσκονταν στην αποθήκη.

To άδειασμα του σπιτιού του Πατέρα Αντωνίου και της Πρεσβυτέρας

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες, άνοιξε η θυρίδα της μητέρας του Πατέρα Αντωνίου. Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από το T-live, το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στη θυρίδα είναι 57.350 ευρώ, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι περιείχε ακριβώς η θυρίδα μέχρι πριν την επίσκεψη του προσώπου στα τέλη Σεπτεμβρίου

Τέλος, έγινε γνωστό πως στο όνομα της μητέρας του πατρός Αντωνίου έχει βρεθεί ένας λογαριασμός τραπέζης με το ποσό των 50.000 ευρώ. «Το ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα… Αυτά (εννοεί τον λογαριασμό με τις 60.000 ευρώ που βρέθηκε στο όνομά της) τα είχαμε πάει… για τα παιδιά… Τα παιδιά… ρωτήστε τον πάτερ. Το ήξερα ότι αυτά τα λεφτά ήταν στο όνομά μου… Το ήξερα… Του μπαμπά… Του άντρα μου… Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα παιδιά μας… Δεν υπήρχαν… Η θυρίδα δεν θυμάμαι τι έχει… έχει κάτι…», δήλωσε χθες στην ίδια εκπομπή (δείτε εδώ όλη της την συνέντευξη).

Η ίδια μάλιστα παραδέχτηκε τη συμμετοχή της στη μετοχική σύνθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», γεγονός που διέψευδαν τα δύο από τα πέντε παιδιά της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κιβωτός του Κόσμου: «Πετούσαν τα παιδιά από τις σκάλες» - Σοκάρουν οι καταγγελίες δύο πρώην τροφίμων

«Συνεργάτης του επέμενε να μπει το IBAN...» - Η αποκάλυψη του Τάσου Τρύφωνου για την Κιβωτό του Κόσμου και τον Πατέρα Αντώνιο

Share