Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο διευθυντής της δομής Χίου βλέπει ταινίες σπίτι του με παιδιά»

Σοκαριστική αποκάλυψη

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο διευθυντής της δομής Χίου βλέπει ταινίες σπίτι του με παιδιά»
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΣ/EUROKINISSI
Ενημέρωση 09.12.2022 19:58
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται καθημερινά στην επιφάνεια σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Αυτή τη φορά, η εκπομπή Live News αποκάλυψε πως ο διευθυντής της δομής στη Χίο, βλέπει κάθε Σάββατο ταινίες στο σπίτι του με δύο μικρά κορίτσια.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της «Κιβωτού του Κόσμου» στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονται σε όλες τις δομές επικοινώνησε και με τον διευθυντή της δομής της Χίου.

Στην έκθεση που συνέταξαν μετά το πέρας της έρευνας στην εν λόγω δομή, την οποία αποκαλύπτει το Live News αναγράφεται πως μεταξύ άλλων τον ρώτησαν «γιατί βλέπει κάθε Σάββατο στο σπίτι του ταινίες με δύο μικρά κορίτσια». Μία ερώτηση που δεν έχει γίνει ακόμη εάν έχει απαντηθεί.

Παράπονα από τους εργαζόμενους της Κιβωτού του Κόσμου

Σε ό,τι αφορά τα όσα δήλωσαν οι εργαζόμενοι της δομής, τα παράπονα είναι αρκετά και αφορούν τους χαμηλούς μισθούς και τις μη ενδεδειγμένες συνθήκες εργασίας (δείτε εδώ τις σοκαριστικές καταγγελίες που έκαναν δύο πρώην τρόφιμοι).

Ενδεικτικά λένε: «Χρειαζόμαστε παιδαγωγούς, γεωπόνους, κηπουρούς και συντηρητές. Δουλεύουμε πολλές ώρες και οι μισθοί είναι πολύ χαμηλοί».

«Δεν υπάρχει αντικαταστάτης για μένα. Θέλω να πάρω την άδειά μου, αλλά δεν μπορώ. Τουλάχιστον να την πληρωθώ» αναφέρει η μαγείρισσα της δομής.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στη μέρα, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή T-Live, πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των επίπλων και των προσωπικών αντικειμένων του Πατέρα Αντωνίου και της Πρεσβυτέρας από το σπίτι τους (δείτε εδώ τα σοκαριστικά λόγια του 19χρονου που έκανε την πρώτη καταγγελία).

Η μεταφορά των επίπλων έγινε παρουσία ενός μέλος του νέου Δ.Σ. της δομής, με γερανό που κατέβασε τα απαραίτητα από το μπαλκόνι, ενώ από το σπίτι απομακρύνθηκαν και ορισμένες αντίκες που είχε αγοράσει ο Πατέρας Αντώνιος και βρίσκονταν στην αποθήκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κιβωτός του Κόσμου: «Υπήρχε φόβος...» - Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του 19χρονου που έκανε την καταγγελία

Κιβωτός του Κόσμου: Άνοιξε η θυρίδα της μητέρας του πατρός Αντωνίου - Το ποσό που βρέθηκε

Share