Κιβωτός του Κόσμου: «Ο διευθυντής της δομής Χίου βλέπει ταινίες σπίτι του με παιδιά»

Σοκαριστική αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΣ/EUROKINISSI
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΣ/EUROKINISSI

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται καθημερινά στην επιφάνεια σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Αυτή τη φορά, η εκπομπή Live News αποκάλυψε πως ο διευθυντής της δομής στη Χίο, βλέπει κάθε Σάββατο ταινίες στο σπίτι του με δύο μικρά κορίτσια.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της «Κιβωτού του Κόσμου» στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονται σε όλες τις δομές επικοινώνησε και με τον διευθυντή της δομής της Χίου.

Στην έκθεση που συνέταξαν μετά το πέρας της έρευνας στην εν λόγω δομή, την οποία αποκαλύπτει το Live News αναγράφεται πως μεταξύ άλλων τον ρώτησαν «γιατί βλέπει κάθε Σάββατο στο σπίτι του ταινίες με δύο μικρά κορίτσια». Μία ερώτηση που δεν έχει γίνει ακόμη εάν έχει απαντηθεί.

Παράπονα από τους εργαζόμενους της Κιβωτού του Κόσμου

Σε ό,τι αφορά τα όσα δήλωσαν οι εργαζόμενοι της δομής, τα παράπονα είναι αρκετά και αφορούν τους χαμηλούς μισθούς και τις μη ενδεδειγμένες συνθήκες εργασίας (δείτε εδώ τις σοκαριστικές καταγγελίες που έκαναν δύο πρώην τρόφιμοι).

Ενδεικτικά λένε: «Χρειαζόμαστε παιδαγωγούς, γεωπόνους, κηπουρούς και συντηρητές. Δουλεύουμε πολλές ώρες και οι μισθοί είναι πολύ χαμηλοί».

«Δεν υπάρχει αντικαταστάτης για μένα. Θέλω να πάρω την άδειά μου, αλλά δεν μπορώ. Τουλάχιστον να την πληρωθώ» αναφέρει η μαγείρισσα της δομής.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στη μέρα, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή T-Live, πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των επίπλων και των προσωπικών αντικειμένων του Πατέρα Αντωνίου και της Πρεσβυτέρας από το σπίτι τους (δείτε εδώ τα σοκαριστικά λόγια του 19χρονου που έκανε την πρώτη καταγγελία).

Η μεταφορά των επίπλων έγινε παρουσία ενός μέλος του νέου Δ.Σ. της δομής, με γερανό που κατέβασε τα απαραίτητα από το μπαλκόνι, ενώ από το σπίτι απομακρύνθηκαν και ορισμένες αντίκες που είχε αγοράσει ο Πατέρας Αντώνιος και βρίσκονταν στην αποθήκη.