«Ουρές» στους διαδρόμους των Lidl - Η ανακοίνωση που έφερε χαμόγελα

Αφορά όλους τους καταναλωτές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Instagram - Lidl Hellas
Instagram - Lidl Hellas

Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl, φροντίζει να έχει στα ράφια της, τις πιο συμφέρουσες προσφορές για όλους τους καταναλωτές που θέλουν σιγά σιγά να ετοιμάσουν τα γιορτινά τους τραπέζια.

Λίγο μετά την απόφαση των Lidl να προχωρήσουν σε μία κίνηση ανθρωπιάς ενόψει των γιορτών (δείτε εδώ τι έκαναν), ανακοινώθηκαν και οι προσφορές, οι οποίες μάλιστα, βρίσκονται σε ισχύ από την Πέμπτη (8/12).

Ανάμεσα σε αυτές, θα βρείτε, βασικά προϊόντα που χρειάζεται στα ντουλάπια και το ψυγείο του κάθε νοικοκυριό καθώς και πιο εξεζητημένα τρόφιμα, ιδανικά για το τραπέζι των Χριστουγέννων.

Προσφορές «φωτιά» στα Lidl

Lidl ανακοίνωση προσφορών

Τι ισχύει με το «Καλάθι του Νοικοκυριού» στα Lidl

Όπως όλα τα super market της Ελλάδος, έτσι και στα lidl ο κάθε καταναλωτής μπορεί να βρει πολλά προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές, έχοντας πάνω τους ειδική σήμανση. Ο λόγος για το "Καλάθι του νοικοκυριού" που ανακοίνωσε πριν από μήνες η Κυβέρνηση.

«Όχι μόνο έχουμε πετύχει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό οι τιμές να μείνουν σταθερές σε μια εποχή που ο πληθωρισμός τρέχει με 9%, αλλά έχουμε πετύχει σε πολλά προϊόντα, πάνω από 200, οι τιμές να μειώνονται σταθερά από εβδομάδα σε εβδομάδα. Οι λίγες αυξήσεις είναι στα νωπά προϊόντα, όπου επηρεάζονται πάρα πολύ από παράγοντες πολύ ευμετάβλητους», είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφερόμενος στην πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα που το καλάθι είναι μειωμένο.

Η γνωστή αλυσίδα λοιπόν, ανακοίνωσε τα προϊόντα που θα βρει ο κάθε πελάτης του. Αυτά είναι τα 63 προϊόντα της που θα βρείτε στα ράφια τους (δείτε και το καλάθι του Σκλαβενίτη).

Να σημειωθεί πως προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Λόγω περιορισμένου χώρου σε ορισμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα.

Καλάθι του νοικοκυριού Lidl

Lidl Καλάθι του νοικοκυριού

Lidl Καλάθι νοικοκυριού

Καλάθι νοικοκυριού Lidl

TAGS