''Στενεύει'' ο κλοιός για την Εύα Καϊλη - Έτσι θα περάσει τα Χριστούγεννα η σύντροφος του Τζιόρτζι

Αναμένεται η κατάθεσή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Στενεύει'' ο κλοιός για την Εύα Καϊλη - Έτσι θα περάσει τα Χριστούγεννα η σύντροφος του Τζιόρτζι

Η Εύα Καϊλή παραμένει στις φυλακές των Βρυξελλών και πιο συγκεκριμένα το μέλλον της πολιτικού θα κριθεί σε πρώτο επίπεδο την Πέμπτη 22/12 με την ίδια να καταθέτει ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου, το οποίο θα κρίνει αν θα παραμείνει προφυλακισμένη ή αν θα περάσει τα Χριστούγεννα με τη 2χρονη κόρη της.

Οι εξελίξεις των επόμενων ημέρων θα είναι καταλυτικές, όσο ο σύζυγός της, Τζιόρτζι παραμένει προφυλακισμένος και εκείνος, παίρνοντας όλη την ευθύνη για τα χρήματα, που βρέθηκαν στο σπίτι τους.

Το μέλλον και των δύο είναι αβέβαιο, όπως τονίστηκε μέσα από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα την Τετάρτη 21/12 καθώς ακούγονται πολλές και διαφορετικές ποινές (η πιο πιθανή ποινή που θα επιβληθεί στην Καϊλή).

«Τα αδικήματα για τα οποία φέρεται ως δράστρια είναι τρία: ξέπλυμα μαύρου χρήματος, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διαφθορά δημοσίου λειτουργού για δωροληψία. Αν υποθέσουμε ότι καταδικαστεί και για τα τρία, ο ποινικός κώδικας του Βελγίου προβλέπει σώρευση ποινών. Ενέχεται να επιλεγεί η ανώτερη ποινή, που είναι κάθειρξη 15 ετών για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση», είχε πει ο Φίλιππος Τσαλαχούρης, δικηγόρος δικηγορικού συλλόγου Βρυξελλών

Πως θα περάσει τα Χριστούγεννα η Εύα Καϊλή

Να τονίσουμε εδώ, πως παρά τα όσα λέγονται είναι σημαντικό να παρθεί μια απόφαση έστω για τον έναν από τους δύο γονείς σύντομα, καθώς θα πρέπει να βρεθεί και μία λύση για το που θα μείνει στο εξής η μικρή (δείτε εδώ τους συντρόφους της Καϊλή πριν από τον Ιταλό, Τζιόρτζι).