Βιασμός 15χρονου: «Ίσως το παιδί να παρασύρθηκε» - "Τα ρίχνουν" στην απουσία του πατέρα του ενός δράστη

Οι δηλώσεις του ξάδερφου ενός από τους 8 κατηγορούμενους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βιασμός 15χρονου: «Ίσως το παιδί να παρασύρθηκε» -

Μετά την κατάθεση του 16χρονου αγοριού που ήταν φίλος με το 15χρονο θύμα από το Ίλιον (δείτε εδώ όλα όσα εξομολογήθηκε), ένας ξάδερφος ενός από τους 8 κατηγορούμενους, συγκεκριμένα εκείνος ο οποίος βιντεοσκοπούσε τον βιασμό και την κακοποίηση του ανήλικου, μίλησε στην εκπομπή του ALPHA, T-Live, και προσπάθησε να εξηγήσει την συμπεριφορά του συγγενή του.

Ο ίδιος, λοιπόν, ανέφερε πως δεν περίμενε ποτέ πως θα άκουγε κάτι τέτοιο για εκείνον, γι' αυτό και έμεινε έκπληκτος μόλις ενημερώθηκε πως εμπλέκεται στην υπόθεση, ενώ τόνισε πως πρέπει να παρασύρθηκε από τους υπόλοιπους, διότι βιώνει μία πολύ δύσκολο περίοδο και κατάσταση στο σπίτι του, εξαιτίας της απουσίας του πατέρα του.

Η αποκάλυψη του ξάδερφου ενός από τους 8 κατηγορούμενους για τον βιασμό του 15χρονου

«Με πιάνετε αδιάβαστο, δεν είχαν καν… εκπλήσσομαι. Ήταν πάρα πολύ καλά παιδιά και καλοί μαθητές, απ’ όσο γνωρίζω, απ’ όσο ξέρω τουλάχιστον. Πάρα πολλοί καλοί μαθητές και πολύ καλά παιδιά. Απλά επειδή ο πατέρας του, δεν ξέρω αν έχετε ενημερωθεί, έχει ένα πρόβλημα, είχε κάνει εγχείρηση, είχε χάσει εν μέρει την όρασή του. Γενικότερα είχαν προβλήματα. Εδώ και 2-3 μήνες ο πατέρας του είναι στην εντατική σε μερική καταστολή, επειδή επιδεινώθηκε η κατάστασή του.

Επομένως ο πατέρας του δεν θα ξέρει τίποτα, φαντάζομαι. Θεωρώ πως δεν θα ξέρει κάτι, όχι… Είναι τραγικό, ίσως το παιδί να παρασύρθηκε μέσα από μια τέτοια κατάσταση, όσο λείπει ο πατέρας από το σπίτι γιατί ο πατέρας ήταν αυστηρός γονιός, δηλαδή τα είχε με αρχές μεγαλωμένα τα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.