Βιασμός 15χρονου: «Είμαστε σε άθλια κατάσταση» - Απειλούν τη ζωή της οικογένειας των θυτών

Επιμένουν, όμως, πως είναι αθώοι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βιασμός 15χρονου: «Είμαστε σε άθλια κατάσταση» - Απειλούν τη ζωή της οικογένειας των θυτών

Η είδηση πως οκτώ 15χρονα αγόρια, αλλά και κορίτσια, βίασαν και κακοποίησαν έναν συνομήλικο τους και παράλληλα το μαγνητοσκοπούσαν, έχει προκαλέσει φρίκη και θυμό στους πολίτες της ελληνικής κοινωνίας, καθώς όλα αυτά συνέβησαν στο Ίλιον.

Η υπόθεση έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις και εξετάζονται όλα τα στοιχεία που έχουν φτάσει στις Αρχές, ενώ κάποιοι από τους κατηγορούμενους έχουν ήδη προχωρήσει σε ορισμένες δηλώσεις για τις αποτρόπαιες πράξεις τους (δείτε εδώ τι είπαν).

Στην κάμερα του T-Live το απόγευμα της Παρασκευής 30/12, μίλησε ο πατέρας ενός από τους θύτες και επέμενε στο ότι το παιδί του, και συγκεκριμένα ο γιος του, δεν συμμετείχε σε όλο αυτό, ωστόσο δηλώνει πως κατανοεί την κατάσταση στην οποία μπορεί να βρίσκεται η οικογένεια του θύματος.

Ο πατέρας ενός από τους 8 κατηγορούμενους αποκαλύπτει για τον βιασμό του 15χρονου

«Η θλίψη και η δικιά μας είναι μεγάλη, δεν θα περίμενα ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο σε κανένα παιδί. Δυστυχώς εμπλέκεται και το παιδί το δικό μου το οποίο από την μεριά του προσπάθησε να βοηθήσει, ώστε να μην ξανασυμβεί αυτό.

Θα έπρεπε κι εμείς να γνωρίζουμε παραπάνω πράγματα για να πάμε κι εμείς να καταγγείλουμε το περιστατικό, πράγμα που δεν γνωρίζαμε ολόκληρη την ιστορία και καταλήξαμε εδώ, σε αυτό το σημείο που και το παιδί εμπλέκεται, ενώ στην ουσία δεν συμμετείχε και προσπάθησε να βοηθήσει, όταν έμαθε τι συνέβαινε», ανέφερε αρχικά.

«Είμαστε σε άθλια κατάσταση, το παιδί δεν μπορεί να συνέλθει και ούτε εμείς μπορούμε. Καταλαβαίνουμε ότι και η οικογένεια του 15χρονου θα είναι σε χειρότερη κατάσταση. Αυτοί που έχουν κάνει αυτό το περιστατικό σαφώς και θα πρέπει να τιμωρηθούν. Όσοι δεν είχαν συμμετοχή, θα πρέπει να φανερωθεί η αλήθεια», δήλωσε έπειτα και εξήγησε πως δέχονται απειλητικά μηνύματα.