Βέροια: Μάνα πέταξε το 11 μηνών μωρό της σε φράγμα - Εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του

Ασύλληπτη φρίκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI

Ασύλληπτη φρίκη σημειώθηκε στην Βέροια, καθώς οι τοπικές Αρχές εντόπισαν 11 μηνών βρέφος νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα. Η αστυνομία ήρθε αντιμέτωπη με μια συγκλονιστική εικόνα....

Σύμφωνα με το OPEN και τον δημοσιογράφο Φάνη Καραμπατσάκη, η μητέρα φέρεται να πέταξε το κοριτσάκι στον ποταμό. Το περιστατικό συνέβη στις 31 Δεκεμβρίου. Όπως έχει γίνει γνωστό, η γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ την φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε την είχε σταματήσει το τελευταίο διάστημα.

Τι έκανε η γυναίκα αφότου πέταξε το μωρό της στον ποταμό

Όπως αναφέρει το verianet, μετά την πράξη της, πήγε στην Αλεξάνδρεια όπου φέρεται ότι διέμεινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο, ενώ την επομένη, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, επέστρεψε στο σπίτι.

Σε ερωτήσεις των γονέων της για το παιδί, δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις. Οι γονείς ανέφεραν το γεγονός στην αστυνομία η οποία επιλήφθηκε της υπόθεσης.

Στην περιοχή έφτασαν δύτες της ΕΜΑΚ και ανέσυραν το μωρό νεκρό. Το περιστατικό φέρνει μήνες από το νεκρό βρέφος που εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων σε νεκροταφείο της Θεσσαλονίκης.