''Σάστισε'' όλη η αίθουσα του δικαστηρίου - Η επίμονη κίνηση της Πισπιρίγκου στον πρώην σύζυγό της

Όλο το ρεποσρτάζ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ - EUROKINISI
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ - EUROKINISI

Η Τραγωδία της Πάτρας είναι μία υπόθεση, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, καθώς μέχρι σήμερα έχουν διαρρεύσει πολλές - μερικές από τις οποίες σοκαριστικές - πληροφορίες για το θάνατο των 3 κοριτσιών.

Για την ώρα η μητέρα κρατείται φυλακισμένη, ενώ ο πατέρας καλείται συχνά να καταθέσει στο δικαστήριο. Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 9/1 η Ρούλα Πισπιρίγκου κατέθεσε παρουσία του δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια (δείτε εδώ τι συμβαίνει με το διαζύγιο του ζευγαριού).

«Ο Μάνος Δασκαλάκης πηγαίνει κάθε μέρα στο νεκροταφείο και βγάζει τις φωτογραφίες των παιδιών, μιλάμε για βεβήλωση», ενώ σε έντονους τόνους αναφέρθηκε και στις τηλεοπτικές εκπομπές, οι οποίες όπως είπε δεν είναι εκπομπές αλλά γραφεία ευρέσεως δικηγόρων.

Μη με ξαναδιακόψεις ποτέ, εσύ ειδικά, από την εκπομπή την οποία προέρχεσαι. Στα παλιά μου τα παπούτσια ο συνάδελφός σας. Ακουστέ για να τελειώνουμε. Πες στην κυρία που σου δίνει ψωμί και τρως και καταστρέφει ανθρώπους και εσύ και αυτή θα λογοδοτήσετε στη δικαιοσύνη. Κοιτάξτε να σώσετε τα σπίτια σας από τις αγωγές και τις μηνύσεις. Άφησε με να τελειώσω, δεν είσαι μόνη σου εδώ. Παραπλάνησαν τη γυναίκα και της έβαζαν δικηγόρους.

Δεν είστε εκπομπή εσείς, είστε γραφείο ευρέσεως δικηγόρου. Κι αν θέλουν οι δικηγόροι να εμφανίζονται με αυτόν τον τρόπο με τον Κούγια δεν περνάνε αυτά. Η κυρία κατηγορουμένη έχει πλέον υπεράσπιση, δεν είναι σάκος του μποξ», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Η κίνηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στον πρώην σύζυγό της μέσα στη δικαστική αίθουσα

Σε ότι αφορά τη διεξαγωγή της κατάθεσης και το κλίμα μέσα στη δικαστική αίθουσα το ρεπορτάζ της εκπομπής T-live ανέφερε, πως η Πισπιρίγκου με το που εισήλθε στο χώρο ''σάρωσε'' με το βλέμμα της όλους όσοι είχαν παρευρεθεί εκεί, ενώ μάλιστα κατέβασε τη μάσκα της και το βλέμμα της επέμενε να είναι πάνω στον πατέρα των παιδιών της.