Κόλαφος ο Αλέξης Κούγιας για την δίκη της Πισπιρίγκου - «Η ανάκριση ήταν στην κυριολεξία κουτσομπολάδικο»

«Διέκοψε τη διαδικασία 3 η ώρα σήμερα, ενώ γνωρίζει ότι κάθε μέρα 3-5 κάνω ακτινοθεραπεία και ορμονοθεραπεία»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόλαφος ο Αλέξης Κούγιας για την δίκη της Πισπιρίγκου - «Η ανάκριση ήταν στην κυριολεξία κουτσομπολάδικο»

Δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών έκανε ο Αλέξης Κούγιας, αμέσως μετά την απόρριψη του αιτήματός του από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών σχετικά με την ανακρίτρια στην δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου (δείτε ποια ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για την κατηγορούμενη).

«Απερρίφθη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, όπως ανεμένετο, γιατί ποτέ δεν έχει γίνει δεκτή η αίτηση εξαιρέσεως ούτε δικαστού-ανακριτού, ούτε εισαγγελέως, ούτε ολόκληρου δικαστηρίου, δυστυχώς πολλές φορές ακόμη και σε καραμπινάτες υπόθεσεις όπως αυτή. Υπάρχει μία λογική στη Δικαιοσύνη ότι δεν πρέπει να απομυθοποιούνται οι δικαστές. Σωστή ή λάθος αυτή είναι η λογική» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στην υποβολή του εν λόγω αιτήματος καταγγέλομτας την ανακρίτρια:

«Το αίτημα έγινε για να αναδείξουμε τη μεροληπτική στάση της κυρίας Προέδρου. Με έκοψε τη στιγμή που αναφερόμουν στο ότι είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε στη χθεσινή διαδικασία… επί τόσες ώρες ουσιαστικά οι ερωτήσεις να μην αφορούν τις κατηγορίες αλλά να αφορούν στο τι όνειρα βλέπει η κατηγορουμένη, πώς ερμηνεύει αυτά τα όνειρα λες και είχε ονειροκρίτη μπροστά της».

«Τη ρωτούσε για τις σχέσεις της, για τις σχέσεις του Δασκαλάκη, αν είχε πάθει καρκίνο στο ισχίο, αν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας… τη ρωτούσε για οτιδήποτε άλλο εκτός από την κατηγορία. Την ώρα που είπα ότι εμείς διαμαρτυρόμαστε εντόνως, εκεί με διέκοψε τρεις φορές και με προκάλεσε να της κάνω αίτηση εξαιρέσεως».

«Και κοιτάξτε τι απρεπές έκανε επίσης σήμερα. Διέκοψε τη διαδικασία 3 η ώρα σήμερα, ενώ γνωρίζει ότι κάθε μέρα 3-5 κάνω ακτινοθεραπεία και ορμονοθεραπεία. Κάτι που της το είπα εχθές. Θέλει η διαδικασία ενώπιον του εισαγγελέως να γίνει χωρίς την παρουσία δικηγόρου».

Εναντίον και γνωστής εκπομπής ο Αλέξης Κούγιας

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Κατερίνα Σουλιώτη, από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, τον διέκοψε σε δηλώσεις που έκανε στην προηγούμενη δίκη, για να υποβάλει ερώτηση με αποτέλεσμα την έκρηξή του και κάνοντας λεκτική επίθεση στην Ζήνα Κουτσελίνη με την οποία όπως όλα δείχνουν θα τα πουν στα δικαστήρια.

«Μην ξαναδιακόψεις ποτέ, εσύ ειδικά από την εκπομπή που προέρχεσαι. Στα παλιά μου τα παπούτσια! Πες στην κυρία που σου δίνει ψωμί και καταστρέφει ανθρώπους, κι εσύ κι αυτή θα λογοδοτήσετε στη Δικαιοσύνη. Θα βρείτε τον μπελά σας πολύ άσχημα. Θα κλείσουν τα σπίτια σας από τις αγωγές. Δεν θα ξαναδιακόψεις.

Παραπλάνησαν τη γυναίκα και της έβαζαν δίπλα της δικηγόρους. Δεν είστε εκπομπή εσείς, γραφείο ευρέσεως δικηγόρων είστε! Με τον Κούγια δεν περνάνε αυτά!» είπε μεταξύ άλλων.