Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Με μακρύ μαύρο φόρεμα και καρφίτσα στο πέτο - Η εντυπωσιακή και σικάτη εμφάνιση της βασίλισσας Λετίσια

Τράβηξε όλα τα βλέμματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Με μακρύ μαύρο φόρεμα και καρφίτσα στο πέτο - Η εντυπωσιακή και σικάτη εμφάνιση της βασίλισσας Λετίσια

Πλήθος κόσμου έφτασε γύρω στις 12:00 το μεσημέρι στην Μητρόπολη Αθηνών, προκειμένου να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο (δείτε εδώ ποιοι Έλληνες έδωσαν το παρών).

Μάλιστα ανάμεσα στους επίτιμους προσκεκλημένους ήταν και το βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας και για ακόμη μια φορά η βασίλισσα Λετίσια έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της και εντυπωσίασε τους πάντες με την ντύσιμο και την ομορφιά της.

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε στις φωτογραφίες και τα βίντεο, επέλεξε ένα μαύρο σύνολο με μια εντυπωσιακή καρφίτσα στο πέτο.

Να σημειώσουμε πως το βασιλικό ζευγάρι έφτασε στην Αθήνα αργά το βράδυ της Κυριακής 15/01, εισήλθαν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία (δείτε εδώ το κόστος της βασιλικής σουίτας) λίγο πριν από τις 20:00 και ήταν μάλιστα παρόντες στο δείπνο που παρέθεσε η τέως βασιλική οικογένεια.

Διαβάστε επίσης: «Την οδυνηρή αυτή ημέρα του χωρισμού...» - "Λύγισε" ο Παύλος στον επικήδειο

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της βασίλισσας Λετίσια στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Τα βλέμματα όμως τράβηξε και η κατάξανθη εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία-Ολυμπία Γλυξμπούργκ η οποία είναι πολύ γνωστή fashion influencer και για το συγκεκριμένο μυστήριο επέλεξε να φορέσει ένα ladylike, midi φόρεμα σε άλφα γραμμή. Το φόρεμα της Μαρίας-Ολυμπίας κάνει το εφέ του πλισέ και αυτό δίνει έναν vintage αέρα στο look.

Η Μαρία Ολυμπία είναι γεννημένη στις 25 Ιουλίου 1996 και στα 26 της χρόνια έχει καταφέρει να είναι αγαπημένη μεγάλων οίκων μόδας (δείτε εδώ την εμφάνισή της στην κηδεία).