Σε αναμμένα καρφιά ο Πέτρος Φιλιππίδης - Αύριο (8/2) αναμένεται η τελική απόφαση του δικαστηρίου

Τέλος τα ψέματα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Eδώ και πολύ καιρό έχει απασχολήσει το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με καταγγελίες συναδέλφων του για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού (δείτε εδώ τις έντονες δηλώσεις του Μπουρδούμη για τη συνεργασία του με το Φιλιππίδη).

Μετά την παραμονή του στη φυλακή και στη συνέχεια την αποφυλάκιση του με όρους, βλέπουμε τον Φιλιππίδη να πηγαινοέρχεται στο δικαστήριο και από την άλλη τις καταγγέλλουσες να προσπαθούν να στηρίξουν τις καταθέσεις τους.

«Πώς γίνεται μία γυναίκα να κάθεται στον καναπέ καθιστή, να έχει κολάν μέχρι τα γόνατα και να κατάφερε να γίνει ο βιασμός;» αναρωτιέται η Κική Πακιρτζίδου πώς κατάφερε να γίνει αυτό. «Απεχθάνομαι τα μαζικά κινήματα. Τι σημαίνει me too; Ποιος εντάσσεται στα me too; Κι αν κάποιος αποδειχθεί ότι είναι αθώος αργότερα τι γίνεται;» είχε πει πρόσφατα η δικηγόρος του ηθοποιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινό την Τρίτη 7/2 έγινε γνωστό, πως την Τετάρτη 8/2 θα παρθεί η μεγάλη απόφαση, η οποία θα κρίνει αν είναι ένοχος ή αθώος ο ηθοποιός.

Πότε θα παρθεί η απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου του Φιλιππίδη για την κόντρα με το Γιάννη Μπέζο

«Όχι, δεν ήταν εν γνώσει μου ότι θα επικαλεστεί τον Γιάννη Μπέζο, ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ειλικρινά. Μπορώ να πω ότι με αιφνιδίασε και τώρα μπορώ να το πω. Ο Γιάννης Μπέζος, αφότου αποφυλακίστηκε ο κ. Φιλιππίδης είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες σε ανθρώπινο επίπεδο. Με αιφνιδίασε και μένα.

Τον ρώτησε γιατί είπε μυστήριο τον Μπέζο και μου απάντησε “γιατί είναι μυστήριος”. Διευκρινίζουμε ότι με το “λερωμένη τη φωλιά τους” δεν εννοούσε τον Γιάννη Μπέζο. “Ήθελα να δείξω ότι είναι μυστήριος με την έννοια ότι δεν φωτογραφίζεται, ενώ εγώ είμαι αγαπητός με τον κόσμο. Γι΄αυτό τον λόγο το είπα”» δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.