Αμείλικτο το δικαστήριο με τον Πέτρο Φιλιππίδη - Η ποινή που πρότεινε η εισαγγελέας

Απέρριψε τα ελαφρυντικά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Για άλλη μία φορά την Τετάρτη 8/2 ο Πέτρος Φιλιππίδης, οι οικείοι του και οι καταγγέλλουσες βρέθηκαν στο Μικτό ορκωτό δικαστήριο, με σκοπό να παρθεί η τελική απόφαση για την κατηγορία του βιασμού και των 2 αποπειρών, που τον βαραίνουν.

Η ετυμηγορία λοιπόν έκρινε για τις απόπειρες βιασμού ομόφωνα ένοχο τον ηθοποιό, ενώ αντίθετα δικαστές και ένορκοι έπειτα από μαραθώνια διάσκεψη έκριναν αθώο ομόφωνα λόγω αμφιβολιών τον ηθοποιό για το αδίκημα του βιασμού κατ' εξακολούθηση σε βάρος άλλης γυναίκας ηθοποιού (δείτε εδώ την άφιξή τους στο δικαστήριο).

Μέσα από το ρεπορτάζ του Στούντιο 4 έγιναν γνωστές και οι αντιδράσεις των ηθοποιών Πηνελόπης Αναστασοπούλου, Λένας Δροσάκη και της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους αλλά και των γυναικών, που τον είχαν καταγγείλει για απόπειρα, αφού με την απόφαση που πάρθηκε δικαιώθηκαν και έτσι αμέσως ξέσπασαν σε κλάματα.

Σε ότι αφορά τη στάση των 3 γνωστών ηθοποιών λέγεται, πως η μια κρατούσε το χέρι της άλλης αντίστοιχα και εκείνες, με το που έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου ξέσπασαν σε κλάματα.

Η πρόταση της εισαγγελέως μετά την ετυμηγορία για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Μετά την απόφαση, που πάρθηκε στη συνέχεια ακολούθησε η αγόρευση του δικηγόρου του Φιλιππίδη, κ. Δημητρακόπουλου, ο οποίος προσπάθησε να ζητήσει ελαφρυντικά σε ό,τι αφορά τις ποινές, που θα του επιβληθούν.

Η πρώτη ενημέρωση, πριν γίνουν γνωστές οι ποινές, αναφέρει πως η εισαγγελέας δεν δέχτηκε κανένα ελαφρυντικό και μάλιστα έθεσε την επιβολή ποινής κάθειρξης έξι ετών για κάθε πράξη απόπειρας βιασμού, για την οποία καταδικάστηκε νωρίτερα ο ηθοποιός.