Αλέξης Κούγιας: «Πρέπει να έχει πολλούς ψυχολόγους» - Η απάντηση στον Πέτρο Κουσουλό

Μετά την δίκη της Πισπιρίγκου!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Αλέξης Κούγιας: «Πρέπει να έχει πολλούς ψυχολόγους» - Η απάντηση στον Πέτρο Κουσουλό

Το πρωί της Τρίτης (28/2) στην ενημερωτική εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας μετά την δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία των τριών ανήλικων παιδιών της. Ο ποινικολόγος, που σήμερα το πρωί έστειλε τρεις μηνύσεις σε γνωστούς δημοσιογράφους (δείτε εδώ σε ποιούς) μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του ΑΝΤ1 για τον Πέτρο Κουσουλό, ο οποίος του κατέθεσε μήνυση.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πέτρος Κουσουλός έκανε μήνυση στον ποινικολόγο μετά την επίθεση που δέχτηκε από αυτόν μέσα στην δικαστική αίθουσα, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας του (δείτε εδώ την επίθεση).

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον Πέτρο Κουσουλό

«Ποιος είναι αυτός; Δεν τον γνωρίζω. Δημοσιογράφος; Γνωρίζω συγκεκριμένους δημοσιογράφους, απαντώ σε αυτούς. Η εντολέας μου έχει καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε δημοσιογράφους που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. Μπορεί να είναι ένας από αυτούς. Δεν έχω ιδέα» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια απάντησε για μέρος των δηλώσεων του Πέτρου Κουσουλού, περί όρου στην ψυχιατρική που λέγεται προβολή. «Τον γνωρίζετε τον κο Κουσουλό; Κάνετε παρέα; Τον βλέπω ότι έχει πολλές γνώσεις ψυχιατρικής. Πρέπει να έχει επισκεφθεί πολλούς ψυχιάτρους» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Η παρατήρηση του Αλέξη Κούγια στην παιδίατρο κατά την δίκη για την υπόθεση της Πάτρας

Σύμφωνα, με το ρεπορτάζ του T-Live, αξίζει να σημειωθεί τι συνέβη πίσω από τις κλειστές πόρτες του δικαστηρίου. Πιο συγκεκριμένα, για κατάθεση κλήθηκε η Μένια Γράψα, η παιδίατρος στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ως μάρτυρας για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης κόρης της 34χρονης κατηγορούμενης.

Η παιδίατρος, λοιπόν, ανέφερε κάποια στιγμή ότι δεν αισθανόταν καλά λόγω της διαδρομής που είχε κάνει από την Πάτρα και ρώτησε αν μπορούσε να καθίσει λόγω. Πήρε λοιπόν μία καρέκλα και μετά από μία ερώτηση που απάντησε, η ίδια κάθισε σταυροπόδι, με τον Αλέξη Κούγια να της κάνει παρατήρηση.

«Μην έχετε τα πόδια σας, μην κάθεστε σταυροπόδι. Τι είμαστε εδώ πέρα καφενείο;» ρώτησε ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η μάρτυρας δεν απάντησε, με την Πρόεδρο της Έδρας να εκνευρίζεται και να απαντά ότι ούτε η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν πρέπει να κάθεται σταυροπόδι. Τότε, εκείνη έδειξε ένα σημείο στον αστράγαλό της και είπε ότι είναι τραυματισμένη.