Τέμπη: «Κόπηκε η γραμμή την ώρα που μιλούσα, αλλά ποτέ δεν με πήρε τηλέφωνο» - Θρήνος στο πλατό του T-Live με την κραυγή αγωνίας του πατέρα ενός 23χρονου

Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα μαζί του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τέμπη: «Κόπηκε η γραμμή την ώρα που μιλούσα, αλλά ποτέ δεν με πήρε τηλέφωνο» - Θρήνος στο πλατό του T-Live με την κραυγή αγωνίας του πατέρα ενός 23χρονου

Αρκετοί είναι οι φοιτητές που αναζητούνται ακόμη από τις Αρχές και τις οικογένειές τους μετά την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου (δείτε εδώ την αδερφή της 22χρονης Ιφιγένειας να ξεσπά σε κλάματα, καθώς δεν μπορεί να την βρει πουθενά, ενώ κατέβηκε από το βαγόνι).

Ένας από αυτούς είναι και ο 23χρονης Ντένη, ο πατέρας του οποίου βγήκε στον αέρα του T-Live το απόγευμα της Πέμπτης 2/3 και έκανε ολόκληρο το πλατό του ALPHA να "λυγίσει" αποκαλύπτοντας σε όλους την τελευταία συνομιλία που είχε με το παιδί του πριν συμβεί το μοιραίο. Ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Θρήνος στο πλατό του T-Live με τον πατέρα που αναζητά τον γιο του μετά την τραγωδία στα Τέμπη

«Μου είπε ότι θα καθυστερήσω και μην έρθεις την ώρα που σου είπα. Θα σε πάρω, μόλις φτάσω. Είχανε καθυστέρηση κάπου στην Λάρισα και θα με έπαιρνε τηλέφωνο… Περίμενα τηλέφωνο να με πάρει γιατί έτσι μου είπε και ξαφνικά, πριν από, κόπηκε η γραμμή την ώρα που μιλούσα. Δεν ξέρω τι έφταιγε. Τα τούνελ. Αλλά ποτέ δεν με πήρε τηλέφωνο. Είπα στην σύζυγο ότι θα έπρεπε να είχε πάρει τηλέφωνο. Πήρα το αμάξι, πήγα στο σταθμό και με το που πήγα είδα κόσμο και κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά.

Συνήθιζε να πηγαίνει στο κυλικείο να πίνει καφέ κι ακόμα δεν έχω νέα του. Δώσαμε DNA και μας είπαν ότι μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουμε απάντηση… Η αναμονή μας σκοτώνει. Ήταν ένα ταλαντούχο παιδί…», είπε ο πατέρας και ξέσπασε σε κλάματα.