Τέμπη: "Πάγωσαν" όλοι στον αέρα του OPEN με την μητέρα αγνοούμενου - «Έχει σταματήσει ο χρόνος! Περιμένω ένα...»

Τραγικές ώρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέμπη:

Πολλοί είναι ακόμα δυστυχώς οι αγνοούμενοι μετά την τραγωδία στα Τέμπη κι ένας ένας από αυτούς αποκαλύπτεται πως τελικά είναι νεκρός, μετά από ταυτοποίηση με DNA, όπως συνέβη και με την 23χρονη Ιφιγένεια.

Ένα από τα παιδιά που ακόμα αγνοούνται είναι ο 23χρονος Ντένις Ρούτσι, ο οποίος βρισκόταν στο μοιραίο τρένο. Η μητέρα του μίλησε σήμερα 3/3 στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, τονίζοντας πως πλέον περιμένει μόνο ένα θαύμα το οποίο μάλλον δεν θα έρθει.

"Ραγίζει" καρδιές η μητέρα του αγνοούμενου Ντένις Ρούτσι μετά την τραγωδία στα Τέμπη

«Δεν έχουμε καμία πληροφορία. Έχουμε δώσει δείγμα DNA και περιμένουμε. Έχει σταματήσει ο χρόνος. Περιμένω ένα θαύμα που μάλλον δεν θα έρθει ποτέ. Σήμερα θα είναι η τρίτη νύχτα και δεν έχουμε κανένα νέο. Έχω άλλο ένα παιδάκι 19 χρονών. Αυτή τη στιγμή ο αδελφός του είναι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά», είπε συντετριμμένη.

«Μάνα δεν πρόλαβα να σου τηλεφωνήσω, τώρα σ’ αγαπάω από εδώ ψηλά» - Ανατριχίλα με το σημείωμα που βρέθηκε για αγνοούμενη στα Τέμπη

Κάθε ιστορία των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη που βγαίνει στη δημοσιότητα είναι όλο και πιο σοκαριστική (δείτε εδώ την τραγική σύνδεση των νεκρών διδύμων με την φωτιά στο Μάτι) και ο θρήνος που έχει σκορπιστεί σε όλη τη χώρα φαίνεται να είναι ατελείωτος.

Την Παρασκευή 3/3, μάλιστα, στον αέρα του OPEN, διαβάστηκαν μερικά από τα σημειώματα των οικογενειών των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στη σύγκρουση των τρένων, με αποτέλεσμα όλοι να ανατριχιάσουν και τα λόγια των προσώπων που πονούν να μένουν χαραγμένα στο μυαλό των τηλεθεατών.

«Μάνα θα σε πάρω όταν γυρίσω, όμως δεν πρόλαβα να σου τηλεφωνήσω. Μάνα έγιναν τόσο ξαφνικά όλα που δεν κατάλαβα τι έγινε τελικά. Δεν ξέρω αν σου συμπεριφέρθηκα καλά, τώρα σ’ αγαπάω από εδώ ψηλά», έγραφε το ένα σημείωμα.

Ενώ ένα άλλο ανέφερε: «Έβαλα το παιδί μου στο τρένο. Μου έδωσαν στάχτη και χώμα. Πώς θα θάψω το παιδί μου"; "Ελπίζω να βρεθείς και να είσαι καλά. Εύχομαι όλοι όσοι είστε εκεί ψηλά να είστε ήρεμοι και γαλήνιοι. Να ξέρεις πως αν τελικά έχεις φύγει συγγνώμη για όλα και σε αγαπάω πολύ. Όλοι σε αγαπάμε και ευχόμαστε να είσαι καλά όπου και να είσαι».