"Σάλος" στο Tik Tok: Μητέρα έκανε live την ώρα που το μωρό της ούρλιαζε και έκλαιγε - Ο άντρας που το κακοποιούσε δίπλα της

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Την ώρα που σοκαριστικά εγκλήματα με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά έχουν αφήσει ολόκληρη την χώρα σε αναβρασμό, όπως είναι ο βιασμός της 12χρονης στον Κολωνό (δείτε εδώ ποιος μπήκε στην φυλακή), την Τρίτη 14/3, δημοσιεύθηκε άλλη μία υπόθεση που προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στο κοινό, καθώς αφορά την κακοποίηση μωρού.

Πιο συγκεκριμένα, έφτασε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο μίας νεαρής μητέρας η οποία έκανε live στο Tik Tok και την ώρα που εκείνη μιλούσε ακούγεται το παιδί της να κλαίει και να ουρλιάζει, ενώ δίπλα της υπήρχε ένας άντρας που φαίνεται πως το χτυπούσε.

Σοκ στο Tik Tok με μητέρα που τραβούσε βίντεο την ώρα που το μωρό της έκλαιγε και κακοποιούνταν

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του STAR, Αλήθειες με την Ζήνα, ισχύουν τα εξής: «Έχει προκαλέσει σάλο το βίντεο που δείχνει μια μητέρα να μιλά και από πίσω της ένα παιδάκι να ακούγεται να ουρλιάζει, ενώ γίνονται αναφορές ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον παππού του. Από τη διερεύνηση που έχουμε κάνει και βάσει των στοιχείων που συλλέξαμε, να πούμε πώς πρόκειται για βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο τον Μάιο του 2022, ωστόσο αυτές τις ημέρες επανήλθε στο φως από πολίτες που ζητούν ενημέρωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η υπόθεση είχε διερευνηθεί από την αστυνομία και τόσο η κάτοχος του λογαριασμού, όσο και τέσσερα συγγενικά της πρόσωπα κλήθηκαν για κατάθεση και όλοι ισχυρίστηκαν ότι το παιδάκι είχε πέσει από το πάρκο του και γι αυτό έκλαιγε, ενώ απέρριψαν τα περί ξυλοδαρμού του. Η αστυνομία αναφέρει ότι δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν πρόκειται για περιστατικό βίας. Τότε έγιναν ενέργειες το βίντεο να διαγραφεί, είχε διαγραφεί και το ίδιο θα γίνει και τώρα».

Μάλιστα, σε ανακοίνωση προχώρησε και το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο έλαβε πολλά μηνύματα και καταγγελίες για το συγκεκριμένο περιστατικό μέσα από τα social media τις τελευταίες ώρες.

«Αναφορικά με το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με μια μητέρα και έναν άντρα ο οποίος φαίνεται να κακοποιεί ένα παιδί, σας ενημερώνουμε πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

- Από τη στιγμή που έλαβε γνώση για το εν λόγω βίντεο προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, σε συνεργασία πάντα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας.
- Προωθήθηκαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του, ώστε να εντοπιστεί η αρχική πηγή προέλευσης του βίντεο

Η διαδικασία βρίσκεται ήδη σε προανακριτικό στάδιο.

Παρακαλούμε θερμά, προκειμένου να διευκολύνουμε το έργο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον εντοπισμό του αρχικού βίντεο, αποφύγετε την αναδημοσίευση του στα social media σας.

Επικοινωνήστε με την Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 24 ώρες το 24ωρο, όλες τις ημέρες καθώς και με τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας, στο τηλέφωνο 11188, εάν θέλετε να καταγγείλετε κάποια επιπλέον πληροφορία.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον, τις κλήσεις αλλά και τα μηνύματά σας, τα οποία αποτελούν πολύτιμη βοήθεια ώστε να καταφέρνουμε να βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη ή κίνδυνο», έγραφε η ανακοίνωση.

Χαμόγελο του παιδιού ανακοίνωση για βίντεο στο tik tok
Instagram / Χαμόγελο του παιδιού