Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου - Συγκινημένοι φίλοι, συγγενείς και οπαδοί της ΑΕΚ

Τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στην τελευταία του κατοικία οδήγησαν σήμερα 17/3 φίλοι, συγγενείς και οπαδοί της ΑΕΚ τον Μίμη Παπαϊωάννου, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη 15 Μαρτίου, σε ηλικία 81 ετών.

Η κηδεία του τελέστηκε συγκεκριμένα στις 14.00 στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας απέναντι από την OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια και χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο λαϊκό προσκύνημα λίγο πριν από την εξόδιο Ακολουθία ενώ το παρών έδωσαν και παλιοί συμπαίκτες του και παλιοί παίκτες της ΑΕΚ όπως και επώνυμοι που συνδέθηκαν μαζί του όπως ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του παλαίμαχου και συμπαίκτη του Μίμη Παπαϊωάννου, Κώστα Νεστορίδη που παρά τα προβλήματα υγείας, πήγε να τον αποχαιρετήσει, υποβασταζόμενος από τον γιο του και με δάκρυα στα μάτια.

Αξιοσημείωτο είναι δε, πως ο ο Μίμης Παπαϊωάννου «έφυγε» από την ζωή την ημέρα που ο Κώστας Νεστορίδης έκλεινε τα 93 του χρόνια.

Ο παλαίμαχος Μίμης Δομάζος μίλησε στην κάμερα του Star πηγαίνοντας στον ιερό ναό εμφανώς συγκινημένος: «Μου έκανε εντύπωση ότι μου έδωσε τη φανέλα με το 10. Άφησε ένα μεγάλο έργο, νομίζω το ελληνικό ποδόσφαιρο φτώχυνε πάρα πολύ» είπε χαρακτηριστικά.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου 

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου  2

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου  3

Το σπαρακτικό "αντίο" του Μίμη Δομάζου

Με αφορμή αυτή την είδηση θανάτου, ο Μίμης Δομάζος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook θέλοντας να δείξει έστω και έτσι τον σεβασμό του στον παίκτη της ποδοσφαιρικής ομάδας, που έχει περάσει στην ιστορία.

«Όταν φεύγουν τέτοιοι μεγάλοι - σπουδαίοι παίκτες φτωχαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο... Με τον Μίμη παίξαμε στην Εθνική ομάδα, στην ΑΕΚ και στο Παγκύπριο στην Αμερική... Φίλε μου Μίμη, Μίμη Παπαϊωάννου...καλό ταξίδι...θα σε θυμάται πάντα όλη η Ελλάδα», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτηση τους.

Όταν φεύγουν τέτοιοι μεγάλοι - σπουδαίοι παίκτες φτωχαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο... Με τον Μίμη παίξαμε στην Εθνική...

Posted by Μίμης Δομάζος - Mimis Domazos on Wednesday, March 15, 2023