Τέμπη: «Σχεδιάζαμε τον γάμο μας...» - Ανατριχίλα με τα σπαρακτικά λόγια της συντρόφου του νεκρού μηχανοδηγού του τρένου

«Ήμασταν πολλά χρόνια ζευγάρι, ήμασταν ένα ουσιαστικά»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τέμπη:  «Σχεδιάζαμε τον γάμο μας...» - Ανατριχίλα με τα σπαρακτικά λόγια της συντρόφου του νεκρού μηχανοδηγού του τρένου

Την Πέμπτη 16/3 πραγματοποιήθηκε η κηδεία του ενός από τους δύο νεκρούς μηχανοδηγούς του δυστυχήματος με τα δύο τρένα στα Τέμπη (δείτε εδώ την τραγική φιγούρα του πατέρα του που μεταφέρθηκε από τις τουρκικές φυλακές την ώρα που τον αποχαιρετούσε για τελευταία φορά), όμως την Παρασκευή 17/3 μίλησαν στο T-Live ο πατέρας και η σύντροφος του δεύτερου οδηγού, Δημήτρη Μασσαλή, αποκαλύπτοντας όλο το δράμα που βιώνουν.

Η σύντροφός του είναι εκείνη που εξήγησε πως ακόμη βρίσκεται σε σοκ και δεν μπορεί να αντιληφθεί πώς γίνεται ένας άνθρωπος να προκάλεσε μία τόσο μεγάλη τραγωδία που αφαίρεσε τη ζωή από 57 συμπολίτες του, ενώ δήλωσε πως ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον καλό της πριν συμβεί το κακό.

Σπαράζει καρδιές η εξομολόγηση της συντρόφου του μηχανοδηγού των Τεμπών

«Δεν περίμενα να γίνει τέτοια αμέλεια, ουσιαστικά δολοφονία τόσων ατόμων, γιατί έτσι θα έπρεπε να λέγεται κανονικά. Ακόμη δεν μπορώ να αντιληφθώ να γίνει από ένα άτομο τέτοια τραγωδία» εξομολογήθηκε η ίδια στην κάμερα του ALPHA.

«Ήμασταν πολλά χρόνια ζευγάρι, ήμασταν ένα ουσιαστικά. Με έχει διαλύσει η απουσία του. Ήταν πολύ ευγενικός, πολύ καλόκαρδος με πολύ αγνή ψυχή κι αυτό δεν το βρίσκεις συχνά. Σχεδιάζαμε τον γάμο μας, είχαμε πολλά σχέδια για το μέλλον. Σαν επαγγελματίας ήταν εξαιρετικός, πάντα στην ώρα του, πάντα προετοιμασμένος. Πολλές φορές απέφευγε εξορμήσεις μας για να ‘ναι προετοιμασμένος για το ταξίδι», συμπλήρωσε.

Από την άλλη πλευρά, ο πατέρας του αδικοχαμένου μηχανοδηγού ανέφερε πως ο γιος του ήταν πάντα συνεπής και πως είχε πάρει τιμητικό έπαινο από την υπηρεσία του.