Τέμπη: «Ένιωσα εντελώς ηλίθια. Δεν ντράπηκαν; Δεν έχουν τσίπα;» - Οργισμένη στον αέρα του ALPHA μητέρα τραυματία μετά την κίνηση της Hellenic Train

«Ήταν όλος καμμένος, δεν ξέρω αν τα κατάφερε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τέμπη: «Ένιωσα εντελώς ηλίθια. Δεν ντράπηκαν; Δεν έχουν τσίπα;» - Οργισμένη στον αέρα του ALPHA μητέρα τραυματία μετά την κίνηση της Hellenic Train

Η τραγωδία στα Τέμπη δεν έχει τέλος όσο οι υπεύθυνοι βρίσκονται έξω από τα σίδερα της φυλακής, άνθρωποι κλαίνε για τους ανθρώπους που έχασαν και άλλοι παλεύουν στα νοσοκομεία για να καταφέρουν να βγουν ζωντανοί μετά την σύγκρουση των δύο τρένων.

Την Παρασκευή 31/3 μάλιστα, άλλη μία μαρτυρία συγκλόνισε το κοινό, καθώς μητέρα τραυματία μίλησε στην κάμερα του ALPHA και συγκεκριμένα στην εκπομπή T-Live και τα λόγια της σπάραξαν καρδιές. Η ίδια είναι οργισμένη, διότι η κίνηση της Hellenic Train σχετικά με την επιστροφή του αντίτιμου των εισιτηρίων, είναι σαν κοροϊδία για εκείνη, όπως εξήγησε (δείτε εδώ το βρισίδι που έριξε ο Λιάγκας για το συγκεκριμένο ζήτημα).

Οργισμένη μητέρα τραυματία από την τραγωδία στα Τέμπη

«Έγινε το συμβάν, το παιδί μου με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "μαμά έχει εκτροχιαστεί το τρένο, είμαστε εγκλωβισμένοι στο βαγόνι η φωτιά έρχεται κατά πάνω μας". Εκείνη την ώρα του λέω "είσαι καλα;", "όχι, πονάω" μου λέει και φώναζε και έκλαιγε το παιδί. Του λέω "κάνε κουράγιο παιδί μου να δούμε τι θα κάνουμε", με όση δύναμη είχα με αυτά που άκουσα», είπε αρχικά η μητέρα του αγοριού.

Ενώ εκείνος επισήμανε για τον Ανδρέα Αλικανιώτη με τον οποίο βρίσκονταν στο ίδιο βαγόνι: «Προσπάθησα, γιατί σερνόμουν, ήταν όλος καμμένος, δεν ξέρω αν τα κατάφερε. Ίσα που έβγαζε φωνή».

«Με ξαναπαίρνει το παιδί μου και μου λέει "μαμά τι να κάνω; Βλέπω ανθρώπους χτυπημένους γύρω μου, άλλος δίπλα μου ξεψυχάει, τι να κάνω;», συνέχισε η μητέρα του.

«Το βαγόνι το είχαν ζώσει οι φλόγες, τα τραβούσαν τα παιδιά με σχοινιά για να ανέβουν. Είχαν πέσει στο χαντάκι, για να μπορέσουν να τους τραβήξουν πάνω».

«Πριν τρεις μέρες είδα ότι ο ΟΣΕ μας έβαλε στον λογαριασμό τα 33 ευρώ που πλήρωσε το παιδί για το εισιτήριο, εκεί φούντωσα. Ένιωσα εντελώς ηλίθια. Δεν ντράπηκαν; Δεν έχουν τσίπα να στείλουν το αντίτιμο του εισιτηρίου;», κατέληξε.