Τέμπη: Ευχάριστα νέα για την 26χρονη Ανυσία - Βγήκε από το νοσοκομείο

Η ανάρτηση του πατέρα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέμπη: Ευχάριστα νέα για την 26χρονη Ανυσία - Βγήκε από το νοσοκομείο

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή για μια τραυματία των Τέμπη, μιας και μετά από 44 μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης καταφέρνει και επιστρέφει στο σπίτι της. Ο λόγος για την 26χρονη Ανύσια.

Εξιτήριο για την 26χρονη Ανύσια 44 μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Την είδηση αυτήν επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πατέρας της κοπέλας, η οποία βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι της αμαξοστοιχίας από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και νοσηλευόταν με πολλαπλά τραύματα και εγκαύματα, διασωληνωμένη και σε καταστολή στην Α' ΜΕΘ εγκαυμάτων.

Στα τέλη Μαρτίου βγήκε από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο έχοντας πλήρη διαύγεια και αντίληψη και ευτυχώς παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένειά της, ενώ για το επόμενο διάστημα θα παρακολουθείται τακτικά από τους γιατρούς του νοσοκομείου «Παπανικολάου» η πορεία της υγείας της.

Διαβάστε επίσης: Κυριάκος Μητσοτάκης - «Ιδιωτικά μπορεί και να έκλαψα!» - Η εξομολόγηση του πρωθυπουργού για την τραγωδία στα Τέμπη

Μάλιστα, επιστολή προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, αντιναύαρχο, Ιωάννη Δρυμούση απέστειλε την περασμένη εβδομάδα ο αντιπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος, Κωνσταντίνος Λιούρης, πατέρας της 26χρονης Ανυσίας, πολυτραυματία στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Σε αυτή, σύμφωνα με το samosvoice.gr, περιγράφει την καθοριστική συμβολή των δύο αντιπλοιάρχων του Πολεμικού Ναυτικού Δημητρίου Κατσαούνη και Παρασκευά Καλαβρυτινού στη διάσωση όχι μόνο της κόρης του, αλλά και άλλων τεσσάρων τραυματιών, και εκφράζει την ευγνωμοσύνη της οικογένειας προς τα δύο στελέχη του ΠΝ.

Εκτός εντατικής και η 20χρονη Μυρσίνη

Αισιόδοξα είναι τα νέα και για την 20χρονη Μυρσίνη που επέβαινε και αυτή στη μοιραία αμαξοστοιχία, η οποία βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και μεταφέρθηκε στη νευροχειρουργική κλινική, καθώς η κατάστασή της έχει σταθεροποιηθεί.