Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική οδό: ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με δύο ΙΧ - Ένας νεκρός και 5 τραυματίες

Βίντεο λίγα λεπτά μετά την σύγκρουση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική οδό: ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με δύο ΙΧ - Ένας νεκρός και 5 τραυματίες

Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 22/4 στην Εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης στο ύψος του Πλαταμώνα όταν ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με δύο ΙΧ.

Το δυστύχημα συνέβη στις 01.30 τα ξημερώματα της Κυριακής στην ΠΑ.ΘΕ. στην έξοδο της σήραγγας, στο ύψος του Πλαταμώνα, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρό τροχαίο για τη Γωγώ Τσαμπά - Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγικός απολογισμός είναι ένας νεκρός, δύο σοβαρά τραυματίες και τρεις πιο ελαφριά. Τα δύο ΙΧ συγκρούστηκαν μεταξύ τους ή ήταν σταθμευμένα στην ΛΕΑ και στη συνέχεια έπεσε επάνω τους το διώροφο λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Επί τόπου έσπευσαν ΕΚΑΒ, αστυνομία και Πυροσβεστική.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε κι ένα βίντεο λίγα δευτερόλεπτα μετά από το τροχαίο δυστύχημα όπως το κατέγραψε διερχόμενος ο οποίος για κλάσματα απέφυγε τη σύγκρουση.

Βίντεο λίγα λεπτά μετά την σύγκρουση του ΚΤΕΛ με δύο ΙΧ

Συμβαίνει τώρα ‼️ Συγκλονιστικό δυστύχημα. Ώρα 01.30 στην ΠΑ.ΘΕ. στην έξοδο της σήραγγας, στο ύψος του Πλαταμώνα, στο ρεύμα προς Αθήνα. . Προπορευόμενο διόροφο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, μόλις έχει εμβολίσει δυο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα (??) στην Λ.Ε.Α.. Ο δρόμος γεμάτος συντρίμμια. Για κλάσματα του δευτρολέπτου αποφύγαμε την σύγκρουση και εμείς.... Οι εικόνες τραγικές. Δυστυχώς πρέπει να υπάρχουν θύματα.

Posted by Θανάσης Σιμώτας on Saturday, April 22, 2023