Γυναικοκτονία Χαλκιδική: «Δεν άκουγε, δεν άκουγε το χαϊβάνι η κόρη μου» - Με τρεμάμενη φωνή ο πατέρας του 39χρονου θύματος

«Ήταν 13 χρόνια μαζί»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γυναικοκτονία Χαλκιδική: «Δεν άκουγε, δεν άκουγε το χαϊβάνι η κόρη μου» - Με τρεμάμενη φωνή ο πατέρας του 39χρονου θύματος

Άλλη μία γυναικοκτονία διαπράχθηκε στην Χαλκιδική πριν από λίγα 24ωρα, καθώς ένας 36χρονος άνθρωπος μόλις η γυναίκα του μάζεψε τα πράγματά της για να φύγει από το σπίτι τους, εκείνος άρπαξε μία καραμπίνα, την δολοφόνησε και έπειτα αυτοκτόνησε και ο ίδιος, μπροστά στον ανήλικο γιο τους.

Ο πατέρας του 39χρονου θύματος, που είναι και ο άνθρωπος που βρήκε το παιδί να περιφέρεται ανάμεσα στα πτώματα (δείτε εδώ την ανατριχιαστική περιγραφή του γιατρού που ανέλαβε την περίθαλψη του αγοριού), μίλησε στην κάμερα του ALPHA και συγκεκριμένα στην εκπομπή T-Live την Τετάρτη 24/5, και προχώρησε σε μία αναλυτική περιγραφή των όσων συνέβησαν και όσων ζούσε η κόρη της όσο διάστημα ήταν παντρεμένη με τον άνθρωπο που της αφαίρεσε τη ζωή.

Συγκλονίζει ο πατέρας του θύματος γυναικοκτονίας στην Χαλκιδική

«Αχ κοπέλα μου, δεν σου λέω τι σπίτι είχα. Δεν μπορώ να στο πω. Δεν μπορώ να στο περιγράψω. Μου έφαγε το παιδί μου, ο αλήτης. Είχα μια κόρη και μου την σκότωσε ο @@@. Αχ να τη βλέπατε την κοράκλα μου. Και από όταν γεννήθηκε έτσι ήταν με το χαμόγελο. Με το χαμόγελο και μας έκλεισε το σπίτι, ο @@@@», είπε αρχικά.

Και έπειτα δήλωσε με τρεμάμενη φωνή: «Ατελείωτες φορές της είχα πει να πάρει τα παιδιά και να έρθει στο σπίτι μου. Δεν με άκουγε σε αυτό το θέμα. Δεν με άκουγε η κόρη μου, δεν με άκουγε, αυτό ήταν το λάθος. Και την έφαγε ο αλήτης αυτός. Και ερχόταν κάθε λίγο και λιγάκι "μπαμπά μάλωσα, θέλω να φύγω". "Φύγε ρε κοπέλα μου, έχεις τον πατέρα σου και τη μάνα σου και τον αδερφός σου εδώ. Φύγε να χαρούμε. Να χαρούμε, όχι να λυπηθούμε που θα φύγεις από εκεί". Αχ ήταν φιλότιμη και την κατάφερνε και τη γύριζε πίσω, κοπέλα μου. Δεν ήθελε να διαλύσει τον γάμο της, "Αντε ρε μπαμπά, έτσι θα του περάσει, άντε ρε μπαμπά". Τι το πέρασε κοπέλα μου, εκτέλεσε το κορίτσι μου και…

Αχ! Πολλά τράβηξε. Λαχτάρες πολλές πέρασε. Γνωρίστηκαν έτσι όπως γνωρίζονται όλοι οι νέοι άνθρωποι. Ήταν 13 χρόνια μαζί κορίτσι μου. Έχω μία εγγονή που αν πάθω κάτι εγώ ο παππούς, θα φαρμακωθεί. Τέτοια αγάπη μου έχουν τα εγγόνια μου. Δεν λέω για τα παιδιά μου, την είχα παραχαϊδεμένη».

Όσον αφορά στην εγγονή του, η οποία δεν ήταν μπροστά στο τραγικό αυτό γεγονός, επισήμανε: «Ήταν τυχερό. Ήταν με τις εκλογές και ήταν εδώ η γυναίκα μου και επειδή είπε η μαμά της θα την φέρω εγώ τη (…). Και της είπε η γυναίκα μου, «άντε ρε (…)πάρε το (…) και κατέβα κάτω, αφού θα κατέβεις αύριο κάτω, γιατί δούλευε σε ένα σούπερ η κόρη μου και το απόγευμα που θα ήταν να φύγει και θα την έπαιρνε», ενώ για το αγόρι της οικογένειας, δήλωσε: «Το έχουν στην εντατική, δεν ξέρω αν μπορούν να το δουν. Αχ αυτό το παιδάκι που έχει προβλήματα υγείας και τι λαχτάρα τράβηξε κι αυτό το καημένο, θα μαραζώσει».

Για την δολοφονία, είπε: «Πριν λίγες μέρες την έδιωξε την κόρη μου. Και τώρα μπορεί να έκαναν αυτήν την κουβέντα. Ήταν μεθυσμένος πρώτον που το έκανε αυτό. Δεν το έκανε συχνά, αλλά όταν έπινε τρελαινόταν. Μια φόρα στο χρόνο. Θα το έκανε. Θα την έδερνε, να της έλεγε "Θα σε σκοτώσω". Ήταν διαβητικός από μικρός και το αλκοόλ πρέπει να τον πείραζε πολύ.

Την χτυπούσε και η κόρη μου τον είχε στα ώπα ώπα, να μην του λείψει τίποτα του τσόγλ@νου. Να σου πω κάτι; Γνωρίζεις τι θα πει κακός άνθρωπος; Έτυχε στην οικογένεια την δικιά μου να βρεθεί ένας κακούργος στο σπίτι το δικό μου, που κακία δεν ξέρει τι θα πει και έτυχε να έρθει στο σπίτι το δικό μου ο @@@ αυτός ο αληταράς να πεθάνει την κοπέλα μου».

«Εγώ θα φανώ βράχος και δεν θα τους λείψει τίποτα. Τίποτα δεν θα τους λείψει. Εγώ θα τα σπουδάσω όσο είναι καιρός, γιατί η ηλικία μου είναι περασμένη, είμαι 68 χρονών, αλλά έχω τον γιο μου. Θα κατέβει ο γιος μου και θα τα αναλάβει αυτός και δεν θα τους λείψει τίποτα, αν πάθω κάτι. Τα εγγόνια μου μέχρι τώρα εγώ τα τροφοδοτούσα, εγώ το έκανα αυτό το σπίτι του αλήτη. Είχα και σπίτι άλλο για την κόρη μου, για την εγγονή μου, να μην πάρει άλλο, της έφτιαξα και της έλεγα "έλα ρε κοπέλα μου σπίτι με τον πατέρα σου, να χαρούμε, να φύγεις από αυτόν τον αλήτη". Δεν άκουσε τον πατέρα της και τη μάνα της. Δεν άκουγε, δεν άκουγε το χαϊβάνι η κόρη μου», κατέληξε.