«Βλέπουν κάποιον με ένα παιδί σε μια αιώρα και δεν κάνουν τίποτα» - Βγήκε η απόφαση για τις 4 υποθέσεις ανηλίκων κατά του ντράμερ

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Την Τετάρτη 31/5 πραγματοποιήθηκε άλλη μία δίκη για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης τεσσάρων ανηλίκων κοριτσιών σε κάμπινγκ του νομού Ηλείας μεταξύ 2007 έως 2015 που εκκρεμούσε για τον ντράμερ γνωστού συγκροτήματος.

Ύστερα, λοιπόν, από αρκετές ώρες, η εισαγγελική λειτουργός πήρε την απόφαση της απαλλαγής του 70χρονου. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ζήτησε να απαλλαγεί, λόγω αμφιβολιών, για δυο από τις τέσσερις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ για τις δύο άλλες περιπτώσεις εξήγησε πως πρόκειται για πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, οι οποίες τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος, ωστόσο η ποινική δίωξη σε βάρος του κατηγορούμενου πρέπει να παύσει λόγω παραγραφής.

Διαβάστε επίσης: Ποια Ελληνίδα πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει πρώτη φορά πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση;

Η απόφαση για τον ντράμερ που κατηγορούνταν για σεξουαλική κακοποίηση 4 ανήλικων κοριτσιών

«Σε αντικειμενικά νομικά πλαίσια θεωρώ ότι δεν υπάρχει πλήρης απόδειξη για όλες τις κατηγορίες. Δεν υπάρχει πολλές φορές λογική αληθοφάνεια σε αυτά που λένε. Ίσως να πρόκειται και για ψευδείς αναμνήσεις», ανέφερε σε ένα σημείο της απόφασή της η εισαγγελέας, ενώ σε άλλο σημείο μίλησε απευθυνόμενοι στους γονείς των παιδιών: «Αποδυνάμωσαν την αποδεικτική διαδικασία της παρούσας δίκης. Μου αφήνουν κενό. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι κάθονται σε ένα καφενείο και βλέπουν κάποιον με ένα παιδί σε μια αιώρα και δεν κάνουν τίποτα».

Διαβάστε επίσης: «Προσπαθούσε να μου δείξει ότι με φλερτάρει, με άγγιζε στο μάγουλο χαριτολογώντας...» - Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

Τι δήλωνε ο δικηγόρος του λίγες μέρες πριν

Ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή t-live το απόγευμα της Πέμπτης 25/5 λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι μία περίεργη υπόθεση. Δεν υπάρχουν μώλωπες σε σημαντικά σημεία που να φαίνεται να έγινε μία πράξη βιασμού. Δεν έβγαλε ποτέ τα ρούχα της η κοπέλα κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο επίσης και γι’ αυτόν τον λόγο αισιοδοξώ ότι η κρίση του δικαστηρίου θα πρέπει να είναι διαφορετική. Αντί για την καταδίκη του νεαρού, η άποψή μου είναι ότι πρέπει να καταδικαστεί για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Ο Αλέξης Κούγιας πρόσθεσε επίσης πως το περιστατικό συνέβη σε ένα στενό πίσω από το γυμναστήριο όπου έκανε η ανήλικη pole dancing ενώ σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 16χρονης, όταν κατάλαβε τις προθέσεις του τράπερ, ξεκίνησε να τον ηχογραφεί με το κινητό της.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της 16χρονης, Τάσος Τρελόπουλος, ανέφερε πως «τα ζητήματα βιασμού ανηλίκων είναι πολύ ευαίσθητα και γι’ αυτό όλοι θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα. Πολλές φορές οι βλάβες που επέρχονται από τον τρόπο διαχείρισης των συμβάντων μπορεί να είναι μεγαλύτερες κι από αυτό καθεαυτό το συμβάν».

«Γνωριστήκαμε από την αδελφή της, ούτε τη βίασα, ούτε αρπαγή έγινε, ούτε τίποτα από αυτά. Αρπαγή δεν έγινε, βιασμός δεν έγινε. Ήμουν πιο επίμονος λεκτικά, ποτέ σωματικά. Επειδή απλά μου άρεσε πολύ, της έλεγα “δώσε μου ένα φιλάκι” αυτό. Δεν είχα καμία πρόθεση για βιασμό, ή ο,τιδήποτε.

Απλά μου άρεσε πολύ και ήμουν επίμονος λεκτικά. Έτυχε να πω δυο -τρεις φορές παραπάνω να έρθουμε πιο κοντά. Δεν είναι καθόλου ο χαρακτήρας μου έτσι. Πρώτη φορά στη ζωή μου, μου πήραν αποτυπώματα. Ποτέ δεν είχα ποινικό μητρώο, ποτέ δεν έχω πειράξει κανέναν.Δεν ξέρω τους λόγους, ίσως να ένιωθε φόβο ότι θα της έκανα κάτι παραπάνω, επειδή ήμουν λίγο παραπάνω… λεκτικά το είπα δύο -τρεις φορές; Δεν ξέρω» είχε πει πριν καιρό ο τράπερ στο T-live.