Athens Pride 2023: Οι δρόμοι της Αθήνας που θα παραμείνουν κλειστοί σήμερα (10/6)

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Τροχαίας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σήμερα, Σάββατο 10/6, θα πραγματοποιηθεί το Athens Pride 2023, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και αυτό αναμένεται να ξεκινήσει κατά τις 19:00 το απόγευμα από την Πλατεία Κοτζιά, περνώντας μπροστά από τη Βουλή, φτάνοντας μέχρι και στην Πλατεία Κοτζιά, όπου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία.

Η συναυλία αυτή θα ξεκινήσει στις 21:00 και οικοδεσπότη τον ηθοποιό και σεναριογράφο, Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος στο περσινό pride είχε συνομιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα και το βίντεο τους έκανε τον γύρο του διαδικτύου για μέρες (δείτε το εδώ).

Αυτό σημαίνει, λοιπόν, πως αρκετοί δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί και γι' αυτό η Τροχαία έβγαλε ανακοίνωση για όλους τους οδηγούς.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας για τους δρόμους που κλείνουν σήμερα 10/6 για το Athens Pride

Λόγω διεξαγωγής εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Athens Pride 2023 το Σάββατο 10-6-2023, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών από 17.00΄ ώρα έως πέρατος των εκδηλώσεων στην οδό Αθηνάς, στο τμήμα αυτής από την οδό Σοφοκλέους έως την πλατεία Ομονοίας, περιοχή Δήμου Αθηναίων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Ας θυμηθούμε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο περσινό show

Είχε καιρό να κάνει μία τόσο εντυπωσιακή εμφάνιση η Έλενα Παπαρίζου, όπως αυτή που έκανε στο Athens Pride 2022, το Σάββατο 18/06/2022, στην Πλατεία Συντάγματος. Η παρουσία της στο stage άφησε τους πάντες άφωνους, καθώς θύμισε την αξέχαστη εμφάνιση της όταν είχε κερδίσει την Eurovision, κι ας έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε.

Head to toe, ήταν ντυμένη ουράνιο τόξο, το οποίο είναι στα χρώματα που περιλαμβάνει η σημαία της lgbtq+ κοινότητας, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Instagram από την ίδια και τους χορευτές της.

Έλενα Παπαρίζου

Πιο συγκεκριμένα φόρεσε ένα λευκό σακάκι με βάτες, ως φόρεμα, με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και ψηλοτάκουνες γόβες στα ίδια χρώματα.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι θύμισε την Ariana Grande, καθώς το χτένισμα της σε ψηλό αλογοουρά είναι ένα χαρακτηριστικό της Αμερικανίδας τραγουδίστριας.

Έλενα Παπαρίζου

Όσον αφορά, τα νύχια, τι να πρωτοσχολιάσεις; Και αυτά ήταν ουράνιο τόξο, καθώς κάθε νύχι ήταν χρωματισμένο διαφορετικά. Απίστευτη εμφάνιση.

Το μακιγιάζ ήταν ένα ελαφρύ smokey στα μάτια και κοραλί κραγιόν.

Ανήρτησε βίντεο από την εμφάνιση της τόσο στο Instagram...

...όσο και στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok. Πάρε μία γεύση για το τι έγινε στο Athens Pride 2022

Δες εδώ το φιλί του Κορτώ στο σύζυγό του στο Athens Pride