Aυτό είναι το πιο τέλειο live της σεζόν!

Aυτό είναι το πιο τέλειο live της σεζόν!

Το καλοκαίρι τελείωσε, οι διακοπές είναι μια ανάμνηση αλλά δεν το βάζω κάτω!

Ετοιμάζομαι να ζήσω ένα εξίσου συναρπαστικό φθινόπωρο ξεκινώντας από το Νο1 live της χρονιάς με τους Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα, το οποίο παρουσιάζει ο ΟΠΑΠ στις 22 Σεπτεμβρίου στον Ιππόδρομο Αθηνών, Markopoulo Park.

Δεν είναι τέλειο; Έχουμε ήδη κανονίσει με τις κολλητές μου να πάμε μαζί στο OPAP Music All Stars Concert, ενώ σκοπεύουμε να πάρουμε ένα από τα δωρεάν λεωφορεία που θα αναχωρούν από το σταθμό μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και το σταθμό προαστιακού «Κορωπί» - μάλιστα έχουμε δηλώσει συμμετοχή εδώ και συμπληρώσει τη σχετική φόρμα για να κλείσουμε θέσεις. (Κι όπως θα πάμε έτσι θα γυρίσουμε αφού όλα τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το Markopoulo Park προς το μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και τον σταθμό προαστιακού «Κορωπί» μετά το τέλος της συναυλίας). Εντάξει, για να πω την αλήθεια, θα πηγαίναμε ακόμη και με τα... πόδια, αφού η όλη βραδιά θα είναι μοναδική εμπειρία. Τρεις pop stars μαζί on stage!

Για να ξέρεις, οι πόρτες για το All Stars Concert του ΟΠΑΠ θα ανοίξουν στις 18:30 και λίγο πριν τις 20:00 θα ανέβουν στη σκηνή οι Alcatrash, για να κάνουν την έναρξη του τρίωρου μουσικοχορευτικού live.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και η προπώλησή τους γίνεται μέσω www.ticketmaster.gr/showEventInfo.html?idEvent=2004840

Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει το έργο του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).