Η συναυλία της χρονιάς... πλησιάζει!

Η συναυλία της χρονιάς... πλησιάζει!

Δεν ξέρω τι έχετε κανονίσει με την παρέα σου για την Κυριακή 22 του μήνα, αλλά έχω ήδη κανονίσει να πάω στη μεγαλύτερη μουσική συνάντηση της χρονιάς! Μιλάω για τη συναυλία που θα δώσουν ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα σε ένα τρίωρο μουσικοχορευτικό live στον Ιππόδρομο Αθηνών, Markopoulo Park!

Ναι, καλά διάβασες! Και οι τρεις pop stars ανεβαίνουν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή στο All Stars Concert, για να μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές κι εμείς δεν θα τους απογοητεύσουμε! Θα είμαστε εκεί... ΄Έχω ήδη κάνει service στο αυτοκίνητο και είμαι έτοιμη (η πρόσβαση με αυτοκίνητο στον ιππόδρομο Αθηνών είναι εύκολη, καθώς το Markopoulo Park απέχει μόλις 30' από την Αθήνα και διαθέτει δωρεάν parking 5.000 θέσεων).

Βέβαια, αν δεν διαθέτεις ΙΧ, την ημέρα της συναυλίας θα υπάρχουν και δωρεάν λεωφορεία από το σταθμό μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και το σταθμό προαστιακού «Κορωπί» με προορισμό το Markopoulo Park. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή εδώ και να συμπληρώσεις τη σχετική φόρμα, για να κλείσεις δωρεάν θέση. Φυσικά, τα δρομολόγια είναι μετ’ επιστροφής. Όλα τα λεωφορεία θα επιστρέψουν στην αφετηρία τους, μετά το τέλος της συναυλίας.

Θέλεις πιο καυτές λεπτομέρειες; Λοιπόν, οι πόρτες για το All Stars Concert του ΟΠΑΠ θα ανοίξουν στις 18:30 και λίγο πριν τις 20:00 θα ανέβουν στη σκηνή οι Alcatrash, για να κάνουν την έναρξη του τρίωρου μουσικοχορευτικού live.

Τα εισιτήρια κοστίζουν μόλις €5 με την προπώλησή τους να γίνεται μέσω www.ticketmaster.gr/showEventInfo.html?idEvent=2004840. Και κάτι ακόμη! Με αυτό το τρίωρο live ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει το έργο του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και αυτό δεν το λες και λίγο.... Τι περιμένεις; Κλείσε εισιτήριο τώρα!