Nautical Hall: Αν βρεθείς στην Καστοριά πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς αυτό το all day bar

Το επισκέφθηκε και ο Τάσος Δούσης με τις Εικόνες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Nautical Hall: Αν βρεθείς στην Καστοριά πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς αυτό το all day bar

Αν σε βγάλει ποτέ ο δρόμος σου στην Καστοριά, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς το «Nautical Hall», στο οποίο μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου το πρωί, να φας brunch ή μεσημεριανό και να πιεις το ποτάκι σου το βράδυ, απολαμβάνοντας την ίδια στιγμή την μαγευτική θέα στη λίμνη.

Το συγκλονιστικό αυτό all day bar, εκτός από το γεγονός ότι έχει το προνόμιο να προσφέρει μαγική θέα στη λίμνη, προσφέρει και μια μοναδική «φιλοξενία» σε όποιον το επισκεφτεί.

Ο εντυπωσιακός πέτρινος τοίχος στην είσοδο, η ζεστή σάλα με ξύλο, οι επιβλητικοί μαύροι καναπέδες, οι αφίσες με αγαπημένους rock stars και ήρωες, η vintage διάθεση και οι retro λεπτομέρειες δημιουργούν έναν μοναδικό χώρο.

Nautical Hall

Πρόκειται για ένα μαγαζί προδιαγραφών Νέας Υόρκης, όπως το χαρακτηρίζει και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης και αρκεί μονάχα μια επίσκεψη για να το καταλάβετε.

Nautical Hall

Nautical Hall

Οι Εικόνες στο Nautical Hall

Ο Τάσος Δούσης, μάλιστα, ο οποίος επισκέφτηκε την Καστοριά με τις «Εικόνες», έδειξε την προτίμησή του στο «Nautical Hall», ενώ είναι βέβαιο ότι τα πλάνα της εκπομπής θα σας πείσουν ότι αξίζει να το επισκεφτείτε.

Με θέα τη λίμνη ο Τάσος Δούσης, απόλαυσε το δειλινό πίνοντας ένα ποτήρι κρασί. Το βραδάκι επισκέφτηκε ξανά το «Nautical Hall», προκειμένου να δει το μαγαζί και «στη νυχτερινή του δράση» και να απολαύσει ένα από τα γευστικά cocktail τους.

Info: