Έρωτας Μετ’ Εμποδίων: Η ερωτική κομεντί του καλοκαιριού που σπάει ταμεία!

Έρωτας Μετ’ Εμποδίων: Η ερωτική κομεντί του καλοκαιριού που σπάει ταμεία!
Μια αληθινή ερωτική ιστορία μετατρέπεται σε μια από τις καλύτερες κωμωδίες της χρονιάς και του καλοκαιριού! Πρωταγωνιστής ένα παιδί από το Πακιστάν, ο οποίος έχει μετακομίσει για τις σπουδές του στην Αμερική και ερωτεύεται μια ντόπια!







Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης είναι ο Κουμέλ Νααντζιανί που κατάγεται από το Κατάτσι του Πακιστάν και σπούδασε στις ΗΠΑ για να κάνει καριέρα ως stand up κωμικός και ηθοποιό! Η ιστορία αυτή είναι βγαλμένη από την πραγματική ζωή του ηθοποιού και την ερωτική του ιστορία με την Έμιλι Γκόρντον, την οποία υποδύεται η Ζόι Καζάν!



Ο κινηματογραφικός Κουμέλ μια μυθοπλαστική εκδοχή του εαυτού του ερμηνευμένη από τον ίδιο, είναι ένας Πακιστανός που προσπαθεί να κάνει κωμική καριέρα στην stand up σκηνή του Σικάγο και η Έμιλι μια θεατής του σόου του με την οποία ξεκινά μια τρυφερή σχέση.



Όπως κάθε σχέση έτσι και αυτή θα περάσει κρίση, καθώς ο Κουμάλ κρύβει από τους γονείς του την κοπέλα του, αφού θέλουν ο γιος τους να πάρει μια κοπέλα από τα μέρη τους!



Και προτού αποκαλυφθεί η αλήθεια, η Έμιλι μπαίνει επιγόντως στο νοσκομείο, με αποτέλεσμα να φτάσουν στην πόλη οι γονείς της! Και εκεί σιγά σιγά αρχίζει να ξεφιλίγεται η ιστορία...

ΗΠΑ. 2017. Διάρκεια: 120΄. Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM.