Bachelor 2: Ένα bachelor που θα σας μείνει αξέχαστο!

Bachelor 2: Ένα bachelor που θα σας μείνει αξέχαστο!

Το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «The Bachelor 2» έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz.

Η γνωστή παρέα του The Bachelor 2 κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους ανήμερα τα Χριστούγεννα, τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου και έρχεται να συνεχίσει την ιστορία μιας από τις εμπορικότερες ελληνικές ταινίες της προηγούμενης κινηματογραφικής σεζόν. Διαβάστε παρακάτω...

Στη μεγάλη αυτή παραγωγή που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των Showtime Productions και της Voice Entertainment χορηγός είναι η ttec, στρέφοντας για ακόμη μία φορά όλες τις κάμερες επάνω της.

Ένας φίλος από τα παλιά (Ηλίας Μελέτης) ετοιμάζεται να παντρευτεί, άρα μία νέα ευκαιρία για bachelor party προκύπτει και φυσικά οι ήρωες μας (Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Νίκος Βουρλιώτης) δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη.

Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους: ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται. Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, θα αντιμετωπίσουν Κρητικές βεντέτες αλλά και τις συνέπειες του πιο επικού bachelor party.

Από την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις αίθουσες Gold Class των Village Cinemas του Φαλήρου, δεν θα μπορούσε να λείπει ένας από τους υποστηρικτές της ταινίας, η εταιρεία ttec.

Όλοι μαζί απόλαυσαν την τροπή μιας ξεκαρδιστικής και άκρως απολαυστικής ταινίας που σίγουρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Σχετικά με την ttec τον χορηγό της ταινία "Bachelor 2":

Η ttec Greece πιστεύει ότι η αισθητική και η λειτουργικότητα είναι κύρια έμπνευση για ό,τι και αν κάνεις. Στην εποχή που το mobile lifestyle κυριαρχεί εσύ θα μπορέσει να αναδείξεις εντονότερα την ξεχωριστή σου προσωπικότητα, το ταλέντο σου και θα αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο όλες τις διευκολύνσεις που σου προσφέρει.

Με δυναμική παρουσία σε περισσότερα από 12.000 καταστήματα σε 10 χώρες παγκοσμίως η ttec αποτελεί μια υψηλών προδιαγραφών εταιρία παραγωγής ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και προσυπογράφει το όραμα της να παρέχει μοναδικές και αξιόπιστες επιλογές εντάσσοντας τη δυναμική της στα 60 εκατομμύρια προϊόντων ttec που έχουν ήδη πουληθεί σε όλο τον κόσμο.

Με υψηλής ποιότητας τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών, είναι πάντα δίπλα στους καταναλωτές.

Υποστηρίζουμε τις ανάγκες σας, αναδεικνύοντας τη μοναδική σας προσωπικότητα!

Τα προϊόντα ttec εισάγονται και διανέμονται στην Ελλάδα, αποκλειστικά από την Business Telecom Solutions, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας τα τελευταία 15 χρόνια με μεγάλες εγχώριες και διεθνείς συνεργασίες. Μάθετε περισσότερα για την ttec εδώ.

Όλοι οι επώνυμοι που έδωσαν το παρόν στην πρεμιέρα του "Bachelor 2":