Επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Μαζί τα φάγαμε» - Ποιοι επώνυμοι έδωσαν το παρών;

Επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Μαζί τα φάγαμε» - Ποιοι επώνυμοι έδωσαν το παρών;

Με πολύ μεγάλη επιτυχία έγινε, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, η επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Στράτου Μαρκίδη με τίτλο «Μαζί τα φάγαμε», μία κωμωδία που σκορπά άπλετο γέλιο και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.

Σωτήρης Καλυβάτσης, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Γιώργος Γιαννόπουλος

Στράτος Μαρκίδης, Μπέσσυ Μάλφα, Σταυρούλα Σγουρού, Σωτήρης Καλυβάτσης

Το ραντεβού στην Αθήνα είχε οριστεί στους πλήρως ανακαινισμένους κινηματογράφους West City στην Πλατεία Μπουρναζίου που από νωρίς είχαν κατακλυστεί από σινεφίλ, φίλους και καλεσμένους που θέλησαν να ευχηθούν στον σκηνοθέτη αλλά και στους ηθοποιούς να είναι καλοτάξιδη η νέα ταινία, και στη Θεσσαλονίκη στον κινηματογράφο «Κολοσσαίο».

Σταυρούλα Σγουρού, Σεμίνα Χριστοδούλου, Αντώνης Μανιάτης, Κατερίνα Στικούδη, Στράτος Μαρκίδης, Κώστας Αποστολάκης με την κόρη του, Κώστας Ευριπιώτης, Αναστασία Τσιλιμπίου, Μάνος Ψιστάκης, Σωτήρης Καλυβάτσης

Ο Χρήστος Μενιδιάτης με τον αδερφό του Βαγγέλη και τον Σταύρο Νικολαΐδη

Στο «Μαζί τα φάγαμε» παίζουν οι Κώστας Αποστολάκης, Μπέσσυ Μάλφα, Σωτήρης Καλυβάτσης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Κώστας Ευριπιώτης, Κατερίνα Στικούδη, Σταύρος Νικολαΐδης, Αναστασία Τσιλιμπίου, Μάνος Ψιστάκης, Νίκη Λάμη, Κόνυ Μεταξά, Ανδρέας Βασιλείου, Μαρία Μουστάκα, Άγγελος Dallas, με special quests τους Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Τάνια Τρύπη, Γιώργο Γιαννόπουλο και Μιχάλη Ιατρόπουλο.

Γιώτα Τσιμπρικίδου, Στέλιος Κωνσταντινίδης

Πάρης Βαλταδώρος, Miltos

Τη διασκευή του σεναρίου υπογράφει ο Μάνος Ψιστάκης από το θεατρικό έργο των Τσιφόρου-Βασιλειάδη, τη μουσική ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ενώ το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας. Μάλιστα, την ημέρα της πρεμιέρας στην Αθήνα ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε τα γενέθλιά του, που γιορτάστηκαν λίγο πριν ξεκινήσει η προβολή. Η ταινία είναι μια παραγωγή των SM Productions, Κινηματογραφικού Οργανισμού Καραγιάννη-Καρατζόπουλου, Αντώνη Μανιάτη , Κώστα Γκουνέζου, Γιάννη Αλεξίου και Spentzos Film.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου με τη μητέρα της Φωτεινή Καπόγλου

Ο Κώστας Μακεδόνας την ώρα που σβήνει τα κεράκια του

Χάρης Ρώμας, Μαίρη Αυγερινοπούλου, Κώστας Μακεδόνας, Γωγώ Αυγερινοπούλου