Το Taxi επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες με... χαλασμένη μηχανή!

Τσάμπα η αναμονή!

Το Taxi επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες με... χαλασμένη μηχανή!

Αποτελεί μια από τις ταινίες που μεγάλωσε μια ολόκληρη γενιά! Το Taxi από τον πρώτο του κύκλο προσέλκυσε το ενδιαφέρον ωστόσο όσο περνάει ο καιρός και οι... εκδόσεις του τόσο φθείρεται!

Το Taxi 5 επιστέφει αυτή την Πέμπτη (24/05) στις κινηματογραφικές αίθουσες όμως με το πρώτο βλέφαρο φαίνεται πως... χρειάζεται μια μικρή επισκευή! Μια ταινία που κυκλοφορεί υπό την αιγίδα της Odeon έρχεται για να καθηλώσει τους λάτρεις της περιπέτειας ωστόσο η έκπληξη για αυτούς θα είναι μεγάλη και μάλιστα... δυσάρεστη! Διαβάστε παρακάτω...

Σε ένα αρκετά μέτριο σενάριο και με μια μείξη αντιγραφής από τους προηγούμενους κύκλους και της επικαιρότητας το Taxi 5 δεν πρόκειται να σε μαγνητίσει με το "καλημέρα"! Η σκηνοθεσία "μπάζει" ενώ και η περιπέτεια που διαδραματίζεται έχει ένα αρκετά αναμενόμενο και παράλληλα βαρετό φινάλε!

Δείτε ακόμη: Οι ταινίες της εβδομάδας (17/05): Ποιες πρέπει να δεις και ποιες... να αποφύγεις;

Σε μια ταινία με αρκετές παραλλαγές, όπου σε παλαιότερο κύκλο είχε πρωταγωνιστήσει και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από μια απλή έκδοση μιας εντελώς άγνωστης και αδιάφορης ταινίας!

Όσο για την περίληψη της ταινίας;

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι ο Σιλβέν Μαρό, ένας επιτυχημένος Παριζιάνος αστυνομικός και άσος στην οδήγηση, μετατίθεται παρά τη θέλησή του στο αστυνομικό τμήμα της Μασσαλίας.

Ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας, Ζιλμπέρτ, που είναι πια Δήμαρχος της πόλης (αλλά πάντα χαμηλά στις δημοσκοπήσεις), του αναθέτει να σταματήσει τη δράση της «Ιταλικής Συμμορίας» που ληστεύει κοσμηματοπώλες και καταφέρνει να ξεφεύγει χάρη σε μια γρήγορη Ferrari.

Δείτε ακόμη: Μπορείς να μαντέψεις; Αυτή είναι η ταινία που ξεπέρασε σε πωλήσεις τον Τιτανικό!

Για να τα καταφέρει, ο Μαρό δεν έχει άλλη επιλογή από το να συνασπιστεί με τον ανιψιό του χειρότερου οδηγού Uber στη Μασσαλία που, όμως, είναι ο μοναδικός που μπορεί να τον βοηθήσει. Παρότι κωμωδία η έλλειψη του καλού χιούμορ είναι εμφανής και με το παραπάνω! Δυστυχώς...