Ο «Ρομπέν των Δασών» έρχεται για να κλέψει τις καρδιές μας!

O κλασικός μύθος στην πιο σύγχρονη και νεανική εκδοχή του και με τον υπέροχο Τάρον Έγκερτον στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο «Ρομπέν των Δασών» έρχεται για να κλέψει τις καρδιές μας!

Ο σκηνοθέτης των υπερεπιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών Peaky Blinders και Black Mirror, Ότο Μπάθουρστ, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο που έχει αναλάβει την παραγωγή και μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη τον μύθο του «Ρομπέν των Δασών», σε μια φαντασμαγορική περιπέτεια γεμάτη άψογα χορογραφημένες μάχες, οπτικά εφέ, μια ανορθόδοξη ανδρική φιλία και έναν έρωτα κλασικό και διαχρονικό!

Αν και αντλεί από τον κλασικό μύθο, το σενάριο έχει τις απαραίτητες εκείνες παραλλαγές που κάνουν την ιστορία φρέσκια, σύγχρονη και κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της εποχής μας: Ο κόμης Ρομπέν του Λόξλεϊ (Τάρον Έγκερτον) επιστρέφει από τον πόλεμο για να διαπιστώσει πως ο Σερίφης του Νότιγχαμ (Μπεν Μέντελσον) τον έχει «εξαφανίσει» δηλώνοντάς τον για νεκρό και πως η μέχρι πρότινος αγαπημένη του Μάριον (Ιβ Χιούσον) έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του… κυρίου Γκρέι από τις «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» (λέγε με Τζέιμι Ντόρναν). Εξοργισμένος από την αδικία, ο Ρομπέν, θα συνασπιστεί με τον μέχρι πρότινος εχθρό του (Τζέιμι Φοξ) και θα χρησιμοποιήσει το ταλέντο του στην τοξοβολία για να επαναστατήσει ενάντια στο διεφθαρμένο βρετανικό στέμμα, να αποδώσει δικαιοσύνη μοιράζοντας τον πλούτο στους φτωχούς και, βέβαια, να ξανακερδίσει την καρδιά της αγαπημένης του.

Απίστευτα stunts και ακροβατικά, κομψότητα και urban αισθητική συνθέτουν ένα μοντέρνο blockbuster με γρήγορο ρυθμό, σε μια απολαυστική περιπέτεια με φόντο ένα διαχρονικό ρομάντζο, από εκείνα που συναντάμε στο κλασικό σινεμά! Τη μοντέρνα ατμόσφαιρα της ταινίας συμπληρώνουν τα κοστούμια που στο μεγαλύτερο μέρος τους κατασκευάστηκαν από την αρχή. Μάλιστα, ο ενδυματολόγος Τζούλιαν Ντέι χαρακτηρίζει το στυλ τους ως μοντέρνο μεσαιωνικό με φουτουριστικές λεπτομέρειες.

Το αποτέλεσμα της ταινίας απογειώνει το απίθανο καστ: Ο ταλαντούχος Τάρον Έγκερτον που είναι στα πάνω του, αφού μόλις πέρσι ξεχώρισε στο «»Kingsman» ενώ σύντομα θα τον απολαύσουμε και ως Έλτον Τζον στο biopic «Rocketman», ο υπέροχος Τζέιμι Ντόρναν (που σε λίγες μέρες θα απολαύσουμε ξανά σε στο «Ο Δικός της Πόλεμος») και, βέβαια, η πανέμορφη και άκρως δυναμική γυναίκα της παρέας που δεν είναι άλλη από την κόρη του Μπόνο των U2 (καλά ακούσατε) Ιβ Χιούσον. Η 27χρονη ηθοποιός είναι το next best thing του Χόλιγουντ, όπως μας απέδειξε πρόσφατα και με τη συμμετοχή της στο remake του «Πεταλούδα». Το καστ ολοκληρώνει ο ταλαντούχος μουσικός, σκηνοθέτης/σεναριογράφος και βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τζέιμι Φοξ αλλά και ο χαρισματικός Μπεν Μέντελσον που ενσαρκώνει περίφημα τον απόλυτο κακό.

Ασταμάτητη δράση, σύγχρονη αισθητική και ένα περιπετειώδες ερωτικό τρίγωνο κάνουν αυτόν τον «Ρομπέν των Δασών» την απόλυτη κινηματογραφική πρόταση της εβδομάδας!

29 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από την ODEON και την AUDIO VISUAL.

Δείτε το τρέιλερ:

PHOTO GALLERY

Ο «Ρομπέν των Δασών» έρχεται για να κλέψει τις καρδιές μας!
Ο «Ρομπέν των Δασών» έρχεται για να κλέψει τις καρδιές μας!