Ταξίδεψε από το σπίτι σου - Οι τοπ σειρές που θα σε "μεταφέρουν" στην Αγγλία

Ετοίμασε τα ποκ κορν

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ταξίδεψε από το σπίτι σου - Οι τοπ σειρές που θα σε

Ποιος είπε ότι ακόμα και αν παραμένεις σπίτι σου δεν μπορείς να ταξιδέψεις; Εμείς σου βρήκαμε τις τοπ σειρές που θα σε "μεταφέρουν" στην Αγγλία και θα σε βοηθήσουν να ξεσκάσεις λιγάκι.

Οι σειρές είναι ο απόλυτος τρόπος να ξεφύγεις. Μπορούν να σε πάνε σε μέρη που δεν έχεις ταξιδέψει ποτέ, μέρη που θα ήθελες να πας ή στη δική μας περίπτωση, να σε πάει σε μέρη που δεν έχεις τη δυνατότητα να ταξιδέψεις μιας και σχεδόν όλα τα σύνορα είναι κλειστά.

Οπότε ετοιμάσου να πάμε μία βόλτα μέχρι το Λονδίνου και τον κόσμο της Αγγλίας, καθώς έχουμε μαζέψει μερικές σειρές που θα σε ταξιδέψουν και θα σου θυμίσουν την ομορφιά του κόσμου. Μιας και λέμε για σειρές και κορωνοϊό, έχεις δει την προφητική ταινία που κυκλοφόρησε για τον ιό;

Οι τοπ σειρές που θα σε "μεταφέρουν" στην Αγγλία εν μέσω κορωνοϊού

Ερωτική Αγωγή

Ο Otis Milburn είναι γιος μιας χωρισμένης θεραπεύτριας και πλέον πηγαίνει στο λύκειο. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ότι είναι παρθένος και ενώ θέλει να χάσει την παρθενιά του, από την άλλη κάποια παιδικά τραύματα τον κρατούν πίσω.

Θα γνωρίσει την συμμαθήτριά του, την Maeve, που όλοι την θεωρούν την εύκολη του σχολείου και μαζί θα δημιουργήσουν μία κλινική, όπου ο Otis θα κάνει τον θεραπευτή των ερωτικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συμμαθητές του, προσπαθώντας να κρύψει τον έρωτά του για την Maeve.

Liar

Όταν ο Andrew (Ioan Gruffudd) βγήκε με τη Laura (Joanne Froggatt), πίστευε ότι είχε γνωρίσει μια όμορφη, καλοσυνάτη δασκάλα. Η εντύπωσή του, ωστόσο, απείχε από την πραγματικότητα. Ή μήπως είναι εκείνος ο ψεύτης του τίτλου;

Vera

Περιπλανήσου γύρω από το Northumberland, παρέα με την Brenda Blethyn. Η τουριστική ώθηση του σόου θα σε μεταφέρει σε ταξίδια από την Clayton Street, την Grainger Market και το Jesmond στο Newcastle στο Whitley Bay και βόρεια κατά μήκος της ακτής προς Blyth, Amble, Alnmouth, Craster, Seahouses και Rumbling Kern.