Για τους σινεφίλ της παρέας: Οι επιλογές αυτής της εβδομάδας 17/11 - 23/11

Ένα θρίλερ, ένα κινέζικο δράμα και διάφορα άλλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για τους σινεφίλ της παρέας: Οι επιλογές αυτής της εβδομάδας 17/11 - 23/11

Για τους σινεφίλ της παρέας το Youweekly.gr από εδώ και πέρα θα σας ενημερώνει κάθε Πέμπτη για τις νέες ταινίες της εβδομάδας που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους και αξίζει πραγματικά να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας βλέποντάς τες!

Ξεκινάμε, λοιπόν, το υπέροχο αυτό ταξίδι...

Τι αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα στο cinema

Ο Σπόρος Μιας Αγάπης

Ο σιωπηλός, μοναχικός αγρότης Μα και η ανάπηρη Γκουιγίνγκ έχουν αναγκαστεί σε έναν κανονισμένο γάμο. Για να επιβιώσουν θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να σπείρουν το χωράφι τους και να χτίσουν ένα δικό τους σπίτι.

Κορσές

Κλείνοντας τα 40 της χρόνια, η αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στον δημόσιο ρόλο της και τις καταπιεσμένες προσωπικές ανάγκες της.

Το Μενού

Ένα νεαρό ζευγάρι κλείνει τραπέζι σε ένα αυστηρά πριβέ υπερπολυτελές εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας, το οποίο βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό απομονωμένο νησί, αγνοώντας ότι το ειδικά σχεδιασμένο γι’ αυτούς μενού περιλαμβάνει αιμοβόρες εκπλήξεις.

Στο Σύρμα

Το 1948, ο Δημήτρης, του οποίου η γυναίκα περιμένει τον πρώτο τους γιο, εξορίζεται στη Μακρόνησο. Εκεί, ο σκληρός βασανιστής Κοθράς βάζει στοίχημα πως θα τον «σπάσει», ώστε να υπογράψει δήλωση μετανοίας, αλλά εκείνος αντιστέκεται σθεναρά.

Μπάρντο, το Ψευδές Χρονικό ενός Σωρού Αλήθειες

Ενόψει της βράβευσής του με ένα βραβείο διεθνούς κύρους, ένας κορυφαίος σκηνοθέτης δημοσιογραφικών ντοκιμαντέρ επιστρέφει στην πατρίδα του όπου βιώνει μια σειρά από παράδοξες εμπειρίες, οι οποίες ενεργοποιούν τα έντονα υπαρξιακά άγχη του.