Χριστουγεννιάτικες ταινίες από... άλλη διάσταση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χριστουγεννιάτικες ταινίες από... άλλη διάσταση!

Εσύ τι θα κάνεις φέτος την Παραμονή των Χριστουγέννων; Αν ανήκεις στο γκρουπ των ατόμων που έχουν ονειρευτεί αυτή την Παραμονή λίγο πιο χουχουλιάρικη από τις προηγούμενες (όπως κι εγώ) ή αν καταστάσεις και συγκυρίες απαιτούν να κάτσεις σπίτι, σου έχω την λύση: Απόλαυσε τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες ταινίες των τελευταίων ετών με Sonos.

Η Sonos επεκτείνει την κορυφαία της σειρά οικιακού κινηματογράφου με την πιο compact soundbar

Η Sonos ανεβάζει για άλλη μια φορά τον πήχη με το νέο της soundbar, τη Ray. Συνδυάζοντας απίστευτο ήχο και προσιτή τιμή, τώρα μπορείς να απολαύσεις τις αγαπημένες σου χριστουγεννιάτικες ταινίες με εκπληκτική καθαρότητα. Η Sonos θα σε κάνει να αισθανθείς πως είσαι μέρος της δράσης χωρίς να χρειάζεται να βγεις από το σαλόνι σου.

sonos soundbar

Τι προσφέρει:

  • Πλούσιο ήχο που γεμίζει το χώρο: Οι κυματοδηγοί που έχουν σχεδιαστεί με προσοχή αντανακλούν τον ήχο από τοίχο σε τοίχο, και χάρη στην προηγμένη επεξεργασία, κάθε ακουστικό στοιχείο θα τοποθετηθεί με ακρίβεια στο δωμάτιό σου για μια καθηλωτική εμπειρία που πίστεψέ με θα σε κάνει πραγματικά να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στην καρδιά της δράσης.
  • Τέλειο ισορροπημένο ήχο: Το πρωτοποριακό σύστημα bass reflex έχει σχεδιαστεί για να παρέχει έναν συναρπαστικό ήχο χαμηλών συχνοτήτων.
  • Συντονισμένo στην τελειότητα: Όπως όλα τα ηχεία Sonos, μιλώντας από προσωπική εμπειρία μπορώ να σου πω πως, η Ray συντονίστηκε με τη βοήθεια του Sonos Soundboard, μιας ομάδας από κορυφαίους της μουσικής και της κινηματογραφικής βιομηχανίας.
  • Compact Σχεδιασμό: Σημαντικό! Είτε το τοποθετήσεις στη βάση της τηλεόρασης είτε μέσα σε κάποιο έπιπλο, ο διακριτικός και εντυπωσιακός compact σχεδιασμός της Ray εναρμονίζεται σε οποιονδήποτε χώρο, άρα δεν πρόκειται σίγουρα να σου «χαλάσει» αισθητικά το οπτικό σου πεδίο.
  • Βελτιωμένη ακρόαση: Η Βελτίωση Ομιλίας (Speech Enhancement) της Sonos εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη καθαρότητα ώστε να μην χάσετε ούτε λέξη, ενώ ο Ήχος Νυκτός (Night Sound) μειώνει την ένταση των δυνατών ηχητικών εφέ για να μην ενοχλείτε τους υπόλοιπους στο σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα soundbar είναι συμβατή με όλες τις αγαπημένες σου υπηρεσίες streaming, ώστε να απολαμβάνεις ταινίες, μουσική και πολλά άλλα με απλή εγκατάσταση και χειρισμό! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ανοίξεις την εφαρμογή Sonos και να ξεκινήσεις την ακρόαση! Επίσης, μπορείς πολύ εύκολα να ελέγξεις την Ray με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σου, την εφαρμογή Sonos, το AirPlay 2 της Apple κ.α.

Σε περίπτωση, όμως, που σε ενδιαφέρει να έχεις έντονα μπάσα σε μικρότερους χώρους η Sonos σου έχει ξανά τη λύση, την οποία προφανώς σου προτείνω ανεπιφύλακτα!

Sub Mini: Το κυλινδρικό Subwoofer για έντονα μπάσα

Η Sonos ανέβασε τον ήχο του οικιακού κινηματογράφου σε ένα εντελώς νέο επίπεδο με τον βραβευμένο σχεδιασμό του Sub, και τώρα παρουσιάζει μια ακόμα έκδοση - το Sub Mini. Η κυλινδρική του μορφή προσφέρει ισχυρό, καθαρό ήχο για το χώρο σας χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή το μέγεθος.

sonos soundbar

Τι πρέπει να γνωρίζεις γι' αυτό:

  • Μπάσα χωρίς βουητά: Τι σημαίνει αυτό; Πως τα διπλά προσαρμοσμένα woofers και η προηγμένη επεξεργασία δημιουργούν βαθιές, δυναμικές χαμηλές συχνότητες χωρίς βουητό ή παράσιτα, που σας κάνουν να αισθάνεστε κάθε σκηνή και τραγούδι σε βάθος. Μέσα στο ακουστικά σφραγισμένο περίβλημα, τα δύο woofers κατευθύνονται προς το εσωτερικό σε μια καινοτόμα διάταξη που εξουδετερώνει την παραμόρφωση.
  • Ισορροπημένος Ήχος: Η προηγμένη επεξεργασία ψηφιακού σήματος μεγιστοποιεί την απόκριση των μπάσων και αναπαράγει τις χαμηλές συχνότητες που συνήθως περιμένει κανείς από ένα πολύ μεγαλύτερο subwoofer, επιτρέποντας σε συνδεδεμένα ηχεία όπως η Beam, η Ray, το One ή το One SL να εστιάζουν περισσότερο σε μεσαίες και υψηλές συχνότητες για μια πιο πλούσια, πιο δυνατή εμπειρία ήχου.
  • Υπέροχη εμφάνιση από κάθε γωνία: Σε αντίθεση με άλλα subwoofers, το Sub Mini διαθέτει κυλινδρικό σχεδιασμό που του επιτρέπει να εναρμονίζεται με την διακόσμηση του σπιτιού σου χωρίς να καταλαμβάνει ιδιαίτερο χώρο.
  • Εύκολη ρύθμιση: Δεν υπάρχει πιο απλό πράγμα στον κόσμο από το να προσθέσεις το Sub Mini στο Sonos σύστημά σου σε λίγα μόνο βήματα από την εφαρμογή της Sonos. Συνδύασε διαφορετικά ηχεία Sonos για να δημιουργήσεις το τέλειο ηχοσύστημα, είτε για να διοργανώσεις ένα πάρτι στο σπίτι είτε για ένα movie night με φίλους. Μπορείς επίσης να προσαρμόσεις τον ήχο του Sub Mini με το Trueplay, το οποίο ανιχνεύει και προσαρμόζει τον ήχο του συστήματος για αντανακλάσεις από τοίχους και έπιπλα, δίνοντάς σου την καλύτερη εμπειρία ακρόασης για τον χώρο σου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και το Instagram account @damkalidis.gr