Για τους σινεφίλ της παρέας: Οι επιλογές αυτής της εβδομάδας 5/01 - 11/01

Η νέα συγκλονιστική ταινία με τον Τομ Χάνκς και η ταινία τρόμου «M3gan»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για τους σινεφίλ της παρέας: Οι επιλογές αυτής της εβδομάδας 5/01 - 11/01

Για τους σινεφίλ της παρέας το Youweekly.gr από εδώ και πέρα θα σας ενημερώνει κάθε Πέμπτη για τις νέες ταινίες της εβδομάδας που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους και αξίζει πραγματικά να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας βλέποντάς τες!

Ξεκινάμε, λοιπόν, το υπέροχο αυτό ταξίδι...

Τι αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα στο cinema

Μάρμαντιουκ

Ένας θρυλικός εκπαιδευτής σκύλων πιστεύει ότι μπορεί να μεταμορφώσει τον απειθάρχητο, αλλά αξιαγάπητο Μάρμαντιουκ στον πρώτο δανέζικο μολοσσό που θα κερδίσει το Παγκόσμιο σκυλο-Πρωτάθλημα.

Operation Fortune: Η Μεγάλη Απάτη

Μέλος μιας ειδικής ομάδας μυστικών πρακτόρων, η οποία θα συμπεριλάβει ως δόλωμα ένα δημοφιλή σταρ του Χόλιγουντ, ο Όρσον Φόρτσιουν αναλαμβάνει να σταματήσει την πώληση ενός άκρως επικίνδυνου όπλου από τον δισεκατομμυριούχο Γκρεγκ Σάιμοντς.

M3gan

Μια επιστήμονας της ρομποτικής, η Τζέμα γίνεται ξαφνικά η κηδεμόνας της ορφανής οκτάχρονης ανιψιάς της Κέιντι. Αποφασίζει να της χαρίσει την M3gan, μια κούκλα τεχνητής νοημοσύνης η οποία αρχίζει να παίρνει τις δικές της, επικίνδυνες αποφάσεις.

Αναπαράσταση

Έπειτα από χρόνια στη Γερμανία, ένας άντρας επιστρέφει στη γενέτειρά του, ένα χωριό της Ηπείρου. Λίγες ημέρες αργότερα, η γυναίκα του και ο εραστής της θα τον δολοφονήσουν και θα τον θάψουν στον κήπο, οι συγχωριανοί, όμως, θα τους υποπτευθούν και θα καλέσουν την αστυνομία.

Ο Σύντροφος Βολκονόγκοφ Απέδρασε

Πιστό μέλος της σταλινικής μυστικής αστυνομίας, ο λοχαγός Φίοντορ Βολκονόγκοφ γίνεται μάρτυρας υπόπτων ανακρίσεων από τις οποίες περνούν οι συνάδελφοί του. Νιώθοντας πως η σειρά του πλησιάζει, τρέπεται σε φυγή κυνηγημένος από τους πρώην συντρόφους του.

Η Φάλαινα

Αντιμετωπίζοντας σοβαρότατα προβλήματα υγείας, ένας υπέρβαρος και κλεισμένος στο σπίτι του καθηγητής λογοτεχνίας αποφασίζει να επανενωθεί με την έφηβη κόρη του.

Ένας Άνθρωπος που τον Έλεγαν Όττο

Ο σχολαστικά οργανωμένος και μοναχικός κόσμος του Όττο, ενός γκρινιάρη ηλικιωμένου, δέχεται ένα δυνατό ταρακούνημα όταν μια νέα ζωηρή οικογένεια μετακομίζει στο απέναντι σπίτι. Ο Όττο συναντά το ταίρι του στην έξυπνη και έγκυο Μαρισόλ κι οδηγούνται σε μια απίθανη φιλία που θα ανατρέψει την καθημερινότητά του.