Για τους σινεφίλ της παρέας: Οι επιλογές αυτής της εβδομάδας 26/01 - 01/02

Η «Νοσταλγία», «Η Χαρά του Θεού» και η δυναμική περιπέτεια με τον Τζέραρντ Μπάτλερ «Εκτός Ελέγχου»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για τους σινεφίλ της παρέας: Οι επιλογές αυτής της εβδομάδας 26/01 - 01/02

Για τους σινεφίλ της παρέας το Youweekly.gr από εδώ και πέρα θα σας ενημερώνει κάθε Πέμπτη για τις νέες ταινίες της εβδομάδας που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους και αξίζει πραγματικά να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας βλέποντάς τες!

Ξεκινάμε, λοιπόν, το υπέροχο αυτό ταξίδι...

Τι αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα στο cinema

Μπελ: Ο Δράκος και η Πριγκίπισσα

Η Σούζου είναι μια ντροπαλή μαθήτρια γυμνασίου, η οποία όταν μπαίνει στο «U», έναν απέραντο εικονικό κόσμο, μετατρέπεται στη διαδικτυακή της προσωπικότητα Μπελ, μια παγκοσμίως αγαπημένη τραγουδίστρια.

Joyland

Ο μικρότερος γιος μιας παραδοσιακής πακιστανικής οικογένειας πιάνει δουλειά ως χορευτής στο σόου μιας τρανς, την οποία και ερωτεύεται.

Εκτός Ελέγχου

Ο έμπειρος πιλότος Μπρόντι Τόρανς καταφέρνει να προσγειώσει το χτυπημένο από κεραυνό αεροπλάνο του σε ένα νησί των Φιλιππίνων. Με έκπληξη, όμως, αυτός και οι επιβάτες θα διαπιστώσουν πως έχουν βρεθεί σε μια ζούγκλα που ελέγχεται από παραστρατιωτικούς, οι οποίοι θέλουν να τους απαγάγουν για λύτρα.

Νοσταλγία

Ύστερα από 40 χρόνια, ο Φελίτσε επιστρέφει στη Νάπολη. Ξανασυναντά τη μητέρα του, γερασμένη πλέον, περιπλανιέται στα γνώριμά του μέρη και αναζητά τον φίλο του Ορέστη, ο οποίος έχει γίνει αρχηγός μιας από τις φαμίλιες της Καμόρα.

Η Χώρα του Θεού

Στα τέλη του 19ου αιώνα, ένας νεαρός Δανός ιερέας ταξιδεύει σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ισλανδίας με στόχο να χτίσει μια εκκλησία, αλλά και να φωτογραφίσει τους κατοίκους της.