Για τους σινεφίλ της παρέας: Οι επιλογές αυτής της εβδομάδας 23/02 - 01/03

Οι υποψήφιες για Όσκαρ «Τα Πνεύματα του Ινίσεριν», του Μάρτιν ΜακΝτόνα και οι «Γυναικείες Κουβέντες»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για τους σινεφίλ της παρέας: Οι επιλογές αυτής της εβδομάδας 23/02 - 01/03

Για τους σινεφίλ της παρέας το Youweekly.gr από εδώ και πέρα θα σας ενημερώνει κάθε Πέμπτη για τις νέες ταινίες της εβδομάδας που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους και αξίζει πραγματικά να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας βλέποντάς τες!

Ξεκινάμε, λοιπόν, το υπέροχο αυτό ταξίδι...

Τι αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα στο cinema

Θολή Γραμμή

Ένα νεαρό ζευγάρι προσπαθεί να ζήσει τον έρωτά του, αλλά η παθιασμένη οικειότητα απομακρύνει τον έναν από τον άλλον.

Missing

Αφού διαπιστώνει πως η μητέρα της έχει πάψει να επικοινωνεί από την Κολομβία όπου έχει πάει για διακοπές με τον καινούργιο σύντροφό της, η 18χρονη Τζουν προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη της στο διαδίκτυο.

Αργοναύτες: Η Οργή του Ποσειδώνα

Η Πάτι είναι ένα θαρραλέο ποντίκι που ξεκινάει από την Κολχίδα μαζί με τον ηλικιωμένο πλέον Ιάσονα και τους νεκραναστημένους Αργοναύτες του για ένα περιπετειώδες θαλάσσιο ταξίδι, προκειμένου να σώσει την πόλη της από την οργή του θεού Ποσειδώνα.

Μικρή μου Σολάνζ

Η 13χρονη Σολάνζ προσπαθεί να βρει τη θέση της στη σχολική καθημερινότητα, ενώ ταυτόχρονα αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως η οικογενειακή της γαλήνη διαταράσσεται επικίνδυνα από τους συνεχείς τσακωμούς των γονιών της.

Το πιο Όμορφο Αγόρι του Κόσμου

Πενήντα χρόνια μετά την πρεμιέρα του «Θανάτου στη Βενετία» του Λουκίνο Βισκόντι, ο χαρακτηρισμός «το πιο όμορφο αγόρι του κόσμου» πέφτει βαρύς στον Μπιόρν Άντρεσεν, τον Τάτζιο της ταινίας.

Το Παιχνίδι των 100 Κεριών

Τέσσερις φίλοι απομονώνονται σε ένα σκοτεινό σπίτι και αρχίζουν να διηγούνται ιστορίες τρόμου περιτριγυρισμένοι από 100 αναμμένα κεριά. Κανένας δεν μπορεί να φύγει πριν τελειώσουν όλες οι αφηγήσεις γιατί μια θανάσιμη κατάρα θα πέσει πάνω τους.

Γυναικείες Κουβέντες

Κακοποιημένες κατ’ επανάληψη, οι γυναίκες μιας απομονωμένης κοινότητας Μενονιτών καλούνται να αποφασίσουν αν θα συγχωρήσουν τους άντρες τους, αν θα μείνουν να πολεμήσουν για τα δικαιώματά τους ή αν θα φύγουν ομαδικά.

Τα Πνεύματα του Ινισέριν

Στην Ιρλανδία του 1923, ο Παντράικ έρχεται σε απόγνωση όταν ο καλύτερός του φίλος αρνείται να τον δει και να του μιλήσει. Προσπαθεί επανειλημμένα να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά εκείνος του παραδίδει ένα ανατριχιαστικό τελεσίγραφο.

Jujutsu Kaisen 0: The Movie

Ο Γιούτα είναι ένας μαθητής που αποκτά τον έλεγχο ενός ισχυρού καταραμένου πνεύματος και εγγράφεται σ' ένα ξεχωριστό νομαρχιακό λύκειο του Τόκιο. Εκεί εκπαιδεύεται και επιτηρείται από τους μάγους Γιουτζούτσου οι οποίοι τον βοηθούν να ελέγξει τη δύναμή του.