Για τους σινεφίλ της παρέας: Οι επιλογές αυτής της εβδομάδας 2/3 - 8/3

Το τρυφερό δράμα ενηλικίωσης «Ήσυχο κορίτσι» και ένα χορταστικό θέαμα με το «Creed III»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για τους σινεφίλ της παρέας: Οι επιλογές αυτής της εβδομάδας 2/3 - 8/3

Για τους σινεφίλ της παρέας το Youweekly.gr από εδώ και πέρα θα σας ενημερώνει κάθε Πέμπτη για τις νέες ταινίες της εβδομάδας που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους και αξίζει πραγματικά να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας βλέποντάς τες!

Ξεκινάμε, λοιπόν, το υπέροχο αυτό ταξίδι...

Τι αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα στο cinema

Cocaine bear

Το «Cocaine bear», η μαύρη κωμωδία τρόμου που σκηνοθέτησε η κωμική κυρίως ηθοποιός Ελίζαμπεθ Μπανκς έχει δυνατό ξεκίνημα αλλά στερείται αποτελεσματικών ιδεών όσο περνά η ώρα.

Το ήσυχο κορίτσι

Το τρυφερό δράμα ενηλικίωσης «Το ήσυχο κορίτσι» αποτελεί το αισθαντικό σκηνοθετικό ντεμπούτο του ιρλανδού Κολμ Μπερέιντ ο οποίος βρέθηκε αναπάντεχα – αλλά δίκαια- στην οσκαρική πεντάδα των υποψηφιοτήτων για την καλύτερη διεθνή ταινία του 2022.

Οι δύο όψεις του ξυραφιού

Η νέα περιπέτεια της καρδιάς που επιχειρεί η Κλερ Ντενί τιτλοφορείται «Οι δύο όψεις του ξυραφιού», έχει δύο κορυφαίους σταρ στις επάλξεις (Ζιλιέτ Μπινός, Βενσάν Λιντόν) κι απέσπασε το βραβείο σκηνοθεσίας στις Κάνες.

Creed III

Το τρίτο μέρος του «Κριντ» συνεχίζει τη γνωστή φόρμουλα επιτυχίας που μας σύστησε ο «Ρόκι» του Σταλόνε: χορταστικό θέαμα στο ρινγκ, ηρωικές ανατροπές, φωτογένεια με στιλ αλλά και καμιά ουσιαστική καινοτομία από πλευράς Τζόρνταν (ο Αντόνις Κριντ) που αναλαμβάνει και χρέη σκηνοθέτη.