Για τους σινεφίλ της παρέας: Οι επιλογές αυτής της εβδομάδας 16/3 - 22/3

Η νοτιοκορεάτικη ταινία «Τυχερό Αστέρι» και το Γαλλικό δράμα «Παρίσι Ξανά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για τους σινεφίλ της παρέας: Οι επιλογές αυτής της εβδομάδας 16/3 - 22/3

Για τους σινεφίλ της παρέας το Youweekly.gr από εδώ και πέρα θα σας ενημερώνει κάθε Πέμπτη για τις νέες ταινίες της εβδομάδας που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους και αξίζει πραγματικά να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας βλέποντάς τες!

Ξεκινάμε, λοιπόν, το υπέροχο αυτό ταξίδι...

Τι αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα στο cinema

Σκάρλετ

Ένας Γάλλος ξυλουργός επιστρέφει από το μέτωπο του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου στο χωριό του, για να ανακαλύψει ότι η γυναίκα του πέθανε στη γέννα, αφήνοντας τη νεογέννητη κόρη τους στη φροντίδα της ανύπαντρης ιδιοκτήτριας μιας φάρμας.

Εξορία

Ο Άρης προσπαθεί να φύγει από την Ελλάδα με μια βάρκα. Διασώζεται από πνιγμό και επιστρέφει σε μια πραγματικότητα όπου ο αγώνας για επιβίωση είναι ένας ζωντανός εφιάλτης.

Shazam! Η Οργή των Θεών

Δύο αρχαίες θεές κλέβουν ένα μαγικό σκήπτρο και σκορπώντας την καταστροφή αναζητούν τον «Καρπό της Ζωής», με τον οποίο θα γίνουν παντοδύναμες. Ο δρόμος τους θα τις φέρει αντιμέτωπες με τον Σαζάμ και την υπερηρωική εφηβο-παρέα του, τη μόνη ελπίδα σωτηρίας του πλανήτη.

65

Ύστερα από μια σύγκρουση με αστεροειδή, το σκάφος του πιλότου Μιλς συντρίβεται σ’ έναν άγνωστο πλανήτη. Τη Γη πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια.

Ξεριζωμένοι

Εφτά εξομολογήσεις που αντιστοιχούν σε αντίστοιχες ιστορίες ξεριζωμών από το 1940 έως το 2021 και από το Αφγανιστάν έως την Ισπανία, τον Ινδικό ωκεανό και τη Σοβιετική Ένωση.

Παρίσι Ξανά

Επιζώσα τρομοκρατικής επίθεσης σε ένα μπιστρό, τρεις μήνες μετά, η Μιά δεν μπορεί ακόμα να θυμηθεί τα γεγονότα εκείνης της νύχτας. Επιστρέφει διαρκώς στις αναμνήσεις της, αλλά φοβάται μήπως ανακαλύψει κάτι σοκαριστικά επώδυνο.

Τυχερό Αστέρι

Μια νεαρή αποφασίζει να δώσει κρυφά το νεογέννητο παιδί της σε μια εκκλησία για υιοθεσία, αλλά ανακαλύπτει πως δυο απατεώνες κλέβουν τα μωρά για να τα πουλήσουν και ξεκινά μαζί τους ένα οδικό ταξίδι προς άγραν αγοραστών, με δυο αστυνομικίνες να βρίσκονται στο κατόπι τους.