«Πρόσκληση σε φόνο», «Ευτυχισμένοι μαζί» και 7 ακόμη: Οι ταινίες αυτής της εβδομάδας 1/6 - 7/6

Για τους σινεφίλ της παρέας

«Πρόσκληση σε φόνο», «Ευτυχισμένοι μαζί» και 7 ακόμη: Οι ταινίες αυτής της εβδομάδας 1/6 - 7/6

Για τους σινεφίλ της παρέας το Youweekly.gr από εδώ και πέρα θα σας ενημερώνει κάθε Πέμπτη για τις νέες ταινίες της εβδομάδας που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους και αξίζει πραγματικά να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας βλέποντάς τες!

Ξεκινάμε, λοιπόν, το υπέροχο αυτό ταξίδι...

Τι αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα στο cinema

Πρόσκληση σε Φόνο

1934. Η Μιράντα Γκριν και άλλοι πέντε άγνωστοι, προσκαλούνται στην απομακρυσμένη νησιωτική έπαυλη του δισεκατομμυριούχου Λιούις Φίντλει. Καθώς το Σαββατοκύριακο προχωρά, αρχίζουν να φαίνονται οι πρώτες ενδείξεις για ποιο λόγο έχουν προσκληθεί και μαζί τους ένα απαίσιο μυστήριο.

Ευτυχισμένοι Μαζί

Στο Λονδίνο, μια βραβευμένη κινηματογραφίστρια, η Ζόε καταγράφει το ταξίδι του καλύτερου της φίλου Καζ για έναν κανονισμένο με συνοικέσιο γάμο σύμφωνα με την πακιστανική κληρονομιά της οικογένειάς του. Στην πορεία όμως θα αμφισβητήσει τη δική της στάση απέναντι στις σχέσεις.

Τα Άνθη στα Άνθη

To ντεμπούτο του Γιώργου Αθανασίου, που ακολουθεί τον Κωνσταντίνο όταν στην τελευταία του μέρα στην Αθήνα προτού μετακομίσει στο εξωτερικό συναντά τη Σοφία στο πάρκο. Υπό από την πίεση του χρόνου, οι δύο (όχι και τόσο στενοί) φίλοι συμφωνούν να παίξουν ένα παιχνίδι για να μοιραστούν αυτά που δεν γνωρίζει ακόμη ο ένας για τον άλλον. (filmfestival)

Επίδοξοι Κληρονόμοι

Δύο αδερφές προσπαθούν να κερδίσουν την εύνοια της θεία τους που είναι άρρωστη στο τελικό στάδιο, με την ελπίδα να γίνουν οι δικαιούχοι κληρονόμοι της πλούσιας περιουσίας της, αλλά βρίσκουν ότι τα υπόλοιπα άπληστα μέλη της οικογένειάς τους έχουν την ίδια ιδέα.

Αγάπη και Μίσος

Δυο αδέλφια στα πενήντα τους. Η Αλίς είναι ηθοποιός και ο Λουί δάσκαλος και ποιητής. Η Αλίς μισούσε τον αδερφό της για πάνω από είκοσι χρόνια. Δεν έχουν δει ο ένας τον άλλον όλο αυτό το διάστημα – όταν ο Λουί έπεσε τυχαία στην αδερφή στο δρόμο, εκείνη δεν τον χαιρέτησε και έφυγε τρέχοντας. Θα ξανασυναντηθούν όταν πεθάνουν οι γονείς τους.

Ο Μπαμπούλας

Ένας άντρας ονόματι Λέστερ Μπίλινγκς μιλάει στον ψυχίατρo για τις «δολοφονίες» των τριών μικρών παιδιών του, περιγράφοντας τα γεγονότα των τελευταίων ετών. Τα δύο πρώτα παιδιά του πέθαναν μυστηριωδώς από προφανώς άσχετα αίτια (που διαγνώστηκαν ως θάνατος στην κούνια και σπασμοί, αντίστοιχα) όταν έμειναν μόνα τους στα υπνοδωμάτιά τους. Τα μόνα κοινά σημεία ήταν ότι τα παιδιά φώναξαν "Boogeyman!" πριν μείνουν μόνοι, και η πόρτα της ντουλάπας μισάνοιχτη αφού ανακάλυψαν τα πτώματά τους, παρόλο που ο Μπίλινγκς ήταν σίγουρος ότι η πόρτα ήταν κλειστή.

Το Έγκλημά Μου

Η Μαντλέν Βερντιέ, μια απένταρη ηθοποιός στη Γαλλία του Μεσοπολέμου κατηγορείται για τη δολοφονία ενός διάσημου παραγωγού. Με τη βοήθεια της καλύτερης της φίλης αθωώνεται για αυτοάμυνα. Μετά αρχίζει μια ζωή δόξας και επιτυχίας, μέχρι να έρθει στο φως η αλήθεια.

Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-Σύμπαν

Ο Μάιλς Μοράλες επιστρέφει με το επόμενο κεφάλαιο του βραβευμένου με Όσκαρ έπους Spider-Verse. Πρόκειται για μια επική περιπέτεια που θα μεταφέρει τον Spider-Man πλήρους απασχόλησης του Μπρούκλιν σε όλο το Multiverse για να ενώσει τις δυνάμεις του με την Γκουέν Στέισι και μια νέα ομάδα Spider- ανθρώπων για να αντιμετωπίσουν έναν κακό πιο ισχυρό από οποιονδήποτε έχουν συναντήσει ποτέ. Μια ακόμη εξαιρετική animation ταινία με τον διάσημο ήρωα.

O Μεγαλόδοντας

Ο Πολ Στέρτζις παίρνει την οικογένειά του μαζί σε ένα ταξίδι στο Μεξικό για να επιθεωρήσει μια εξέδρα πετρελαίου που έχει η εταιρεία του. Μόλις φτάνουν εκεί, βρίσκει το μέρος σχεδόν εγκαταλελειμμένο με λίγους τρομαγμένους εργάτες που του λένε ότι η εξέδρα έχει δεχθεί επανειλημμένα επίθεση από έναν τερατώδες καρχαρία που είναι μέρος ενός μεξικανικού θρύλου. Με την εξέδρα να βυθίζεται στο νερό και τον καρχαρία να τους κυνηγά, πρέπει να βρει έναν τρόπο να οδηγήσει την οικογένειά του σε ασφαλές μέρος και να μείνει ζωντανός. Μια ακόμη μάλλον αχρείαστη ταινία με καρχαρία.