Frangelico: Νίκος Μακρόπουλος - Αγγελική Ηλιάδη βάζουν φωτιά στην νυχτερινή διασκέδαση

Frangelico: Νίκος Μακρόπουλος - Αγγελική Ηλιάδη βάζουν φωτιά στην νυχτερινή διασκέδαση
Με ένα νέο και δυναμικό σχήμα ετοιμάζεται να βάλει φωτιά στην διασκέδαση το νυχτερινό κέντρο frangelico μπουζουκια . Μετά την ολοκλήρωση της επιτυχημένης συνύπαρξης του Γιώργου Γιαννιά με την Λένα Παπαδοπούλου, το νυχτερινό κέντρο είναι έτοιμο να υποδεχτεί και να πρωταγωνιστήσει στη διασκέδαση των Αθηνών με την συνύπαρξη τριών αγαπημένων καλλιτεχνών που δεν είναι άλλοι από τον Νίκο Μακρόπουλο, την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάκη Αρσενίου, οι οποίοι προετοιμάζονται πυρετωδώς για να αποτελέσουν τον απόλυτο προορισμό της νυχτερινής διασκέδασης των Αθηναίων. Οι τρεις καλλιτέχνες δίνουν πρώτο ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό και όχι μόνο την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου, και θα είναι εκεί κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, για ξέφρενη διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ FRANGELICO ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Ο Νίκος Μακρόπουλος είναι ένας λαϊκός τραγουδιστής ο οποίος μετρά τουλάχιστον δυο δεκαετίες επιτυχημένης πορείας ως τραγουδιστής στις ελληνικές πίστες. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρηησε το 1998 με τίτλο "Έχω δικαίωμα" με το μεγάλο hit "Σαν τσιγάρο άφιλτρο στο στόμα μου" που αγαπήθηκε αμέσως από τον κόσμο. Οι συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα είναι γεγονός, αφού έχει εμφανιστεί σε μεγάλα μαγαζιά των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, με τεράστια επιτυχία και η λαϊκή του χροιά υποδηλώνει ότι είναι ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές στο είδος του για τη γενιά του και περιζητήτος από πολλά νυχτερινά κέντρα. Φέτος το χειμώνα "έκλεισε" το πρώτο του ραντεβού με το Frangelico, την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάκη Αρσενίου και είμαστε σίγουροι ότι το νυχτερινό κέντρο Frangelico θα είναι ένας από τους hot προορισμούς μας για νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Ξεκινώντας την πρεμιέρα τους από την Πέμπτη στις 27 Οκτωβρίου, ο Νίκος Μακρόπουλος με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάκη Αρσενίου, θα είναι οι σίγουροι πρωταγωνιστές της δικής σας νυχτερινής διασκέδασης καθώς το σχήμα προβλέπεται να "κάψει" την πίστα του Frangelico 2016-2017 με μοναδικό τρόπο. Η χημεία των τριών καλλιτεχνών είμαστε βέβαιοι ότι θα αποτελέσει το σημαντικότερο κίνητρο για να τους απολαύσουμε από κοντά στη μοναδική μουσική σκηνή του αγαπημένου μας νυχτερινού κέντρου Frangelico.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ FRANGELICO ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-2017

Η Αγγελική Ηλιάδη με την ξεχωριστή φωνή και την ιδιαίτερη παρουσία της, είναι μία από τις τραγουδίστριες που πολλά νυχτερινά κέντρα επιθυμούν να φιλοξενούν, τόσο για το φανατικό της κοινό όσο και για το γεγονός ότι αποτελεί μια ξεχωριστή παρουσία στον καλλιτεχνικό κόσμο της Ελλάδας. Μία δυναμική παρουσία στις μουσικές πίστες των Αθηνών, άλλωστε, πάντα είναι απαραίτητη και η Αγγελική Ηλιάδη, ξέρει να δείχνει τον δυναμισμό της και να δυναμιτίζει την πίστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, που δεν είναι άλλος παρά η ξεχωριστή λαϊκή της φωνή. Φέτος και για πρώτη φορά, η Αγγελική Ηλιάδη θα εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο Frangelico, όπου μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο, θα βάλουν φωτιά στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Από την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκεύη και Σάββατο, η Αγγελική Ηλιάδη με τον Νίκο Μακρόπουλο θα γράφουν ιστορία στη λαϊκή διασκέδαση του Frangelico. Μαζί τους θα εμφανίζεται και ο Σάκης Αρσενίου, που τα τελευταία χρόνια έχει συνδέσει το όνομά του άρρηκτα με αυτό του Frangelico.