Sapou: Το νέο gourmet εστιατόριο ταξίδεψε από την Αντίπαρο στο Παγκράτι και μας συστήνει την "στεριανή" του εκδοχή!

Θα σας ταξιδέψει!

Sapou: Το νέο gourmet εστιατόριο ταξίδεψε από την Αντίπαρο στο Παγκράτι και μας συστήνει την

Το Sapou άνοιξε το 2015 στην Αντίπαρο και μόλις πριν 1 χρόνο άνοιξε η "χειμερινή" εκδοχή του στο Παγκράτι, στο στενάκι της Ναϊάδων.

Ο ιδιοκτήτης και chef Γιάννης Σαπουντζής έκανε το μεγάλο του πάθος, πραγματικότητα, καθώς ενώ η επαγγελματική του πορεία ήταν τελείως διαφορετική (αρχαιολόγος) έκανε στροφή 180 μοιρών και κατάφερε να φτιάξει ένα πολύ πετυχημένο εστιατόριο στην Αντίπαρο που μάλιστα η επιτυχία ήταν τόση ώστε να ανοίξει και στην Αθήνα. Διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr