Η Αράχωβα γιορτάζει τη χειμερινή περίοδο και το Youweekly.gr είναι εδώ!

Η Αράχωβα γιορτάζει τη χειμερινή περίοδο και το Youweekly.gr είναι εδώ!

Όταν λέμε “χειμώνας” το μυαλό μας πάει... στην Αράχωβα! Μπορεί τα πρώτα χιόνια να μην έχουν πέσει ακόμα, όμως το πανέμορφο και κοσμοπολίτικο χωριό του Παρνασσού φοράει τα καλά του και κηρύσσει την έναρξη της νέας χειμερινής περιόδου με μια μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχή χρονιά, το Σαββατο 17 και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ομάδα μας είναι ήδη εδώ ετοιμάζοντας το νέο Gold Book Arachova και φυσικά θα δώσει το παρόν και αυτή την σεζόν στις εορταστικές εκδηλώσεις, στηρίζοντας τον τόπο και τον αγαπημένο αυτό θεσμό! Διαβάστε παρακάτω...

Οι τοπικοί φορείς μας καλούν όλους να γιορτάσουμε μαζί τους, με ένα διήμερο εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων με σκι, χορό και μουσική, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν πολλά παραδοσιακά εδέσματα, φτιαγμένα από τοπικούς συλλόγους!

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, θα στηθεί πίστα χιονοδρομίας στην πλατεία Ξενία ειδικά για τους μικρούς λάτρεις του σκι, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου οι DK & the Band και Babo Koro θα μας ξεσηκώσουν με τις μουσικές τους! Οι εορτασμοί ολοκληρώνονται την Κυριακή με την πολυαναμενόμενη συναυλία του δημοφιλούς τραγουδοποιού Πάνου Μουζουράκη στις 17:00 στην πλατεία Λάκκα, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης έχει αναλάβει η Νόνη Δούνια. Να είστε όλοι εκεί!

Δείτε εδώ τον πλήρη online οδηγό μας για την Αράχωβα arachova.travelstyle.gr. και μείνετε συντονισμένοι για το νέο, ολοκαίνουριο, πρότυπο και πληρέστατο οδηγό που ετοιμάζουμε, το Gold Book of Arachova 2019