Αποκαλύψεις στον Κοκλώνη: Παρουσιάστρια πρωινού ανάμεσα στις 4.000 γυναίκες του Σπαλιάρα!

Περιπέτεια, συμμορίες, ιθαγενείς και εξομολογήσεις έχει το Celebrity Travel της Κυριακής.

Αποκαλύψεις στον Κοκλώνη: Παρουσιάστρια πρωινού ανάμεσα στις 4.000 γυναίκες του Σπαλιάρα!

Ο Παναμάς είναι διάσημος για πολλά. Συγκαταλέγεται στη λίστα με τους μεγαλύτερους φορολογικούς παραδείσους του πλανήτη και έχει να καυχιέται για ένα από τα μεγαλύτερα μηχανολογικά επιτεύγματα της ανθρωπότητας: τη διάσημη Διώρυγα του Παναμά, που ενώνει τον Ατλαντικό με τον Ειρηνικό και έδωσε λύση στα πλοία που έπρεπε να κάνουν τον περίπλου της νότιας Αμερικής για περάσουν από τον ένα ωκεανό στον άλλο.

O Κοκλώνης στον Παναμά

Αφού διασχύσουν την περίφημη διώρυγα, ο Mr Travel και ο Γιάννης Σπαλιάρας θα βουτήξουν στα κρυμμένα κι επικίνδυνα στενά της πόλης, εκεί όπου ο ισχυρότερος νόμος είναι αυτός των συμμοριών. Έχοντας μαζί του δύο πρώην αρχηγούς συμμοριών ο Mr Travel και ο Γιάννης Σπαλιάρας θα γνωρίσουν την πιο σκληρή και επικίνδυνη όψη της πόλης. Και μετά την αδρεναλίνη θα έρθει η ώρα να ανακαλύψουν μια αυθεντική πτυχή της χώρας. Κοντά στον ποταμό Τσαγκρές, 2 ώρες από το Panama City ζουν οι ιθαγενείς της φυλής Embera-Wounaan. Οι ιθαγενείς που ήρθαν στον Παναμά από την Κολομβία, θα φιλοξενήσουν στις υπερυψωμένες καλύβες τους τον Νίκο και τον Γιάννη, θα τους φιλέψουν τοπικές σπεσιαλιτέ και θα τους μάθουν παραδοσιακούς χορούς.

O Κοκλώνης με τον Σπαλιάρα στον Παναμά

Στη συνέχεια ο Γιάννης θα μιλήσει στον Νίκο για όλα. Για τη γεύση που του άφησε το Survivor, για το αν θα ξαναπήγαινε σε reality, για την εμπειρία του από τη συμμετοχή στη σειρά El Senor De Los Cielos που παίζεται στο Netflix, αλλά και στην περίφημη δήλωσή του πως είχε κοιμηθεί με 4.000 γυναίκες -αριθμός που πλέον έχει αυξηθεί. Όταν ο Νίκος τον ρώτησε αν μέσα σε αυτές περιλαμβάνεται και μια παρουσιάστρια πρωινού της ελληνικής τηλεόρασης η απάντηση του Γιάννη ξαφνιάζει!

Πέρα από τις πικάντικες αποκαλύψεις, ο Γιάννης μιλά στον Νίκο και για την απώλεια του πατέρα του που ήρθε ξαφνικά και τον επηρέασε βαθιά.

Αυτή την Κυριακή στις 20.00, Celebrity Travel στο OPEN.