H δήλωση του Σπαλιάρα στον Κοκλώνη: Όλες οι κοπέλες που ερωτεύεται έχουν την ίδια ηλικία!

Τον ελκύουν οι μικρότερες, οι συνομήλικες ή οι μεγαλύτερες;

H δήλωση του Σπαλιάρα στον Κοκλώνη: Όλες οι κοπέλες που ερωτεύεται έχουν την ίδια ηλικία!

Με εκπλήξεις και αποκαλύψεις συνεχίζεται η περιήγηση του Νίκου Κοκλώνη με τον Γιάννη Σπαλιάρα στον Παναμά. Αφού ζήσουν την καθημερινότητα των κατοίκων του Πάναμα Σίτι, αφού επισκεφτούν τις επικίνδυνες γειτονιές της πρωτεύουσας του Παναμά -εκεί που τον πρώτο λόγο έχουν οι συμμορίες- και βρεθούν στο οικονομικό κέντρο, όπου πολλά έχουν αλλάξει μετά το σκάνδαλο των Panama Papers, ο Μr Travel με τον Νίκο Κοκλώνη αλλάζουν σκηνικό.

Θα ταξιδέψουν επί 3 ώρες για να φτάσουν στο μαγευτικό San Blas, τον εξωτικό παράδεισο από όπου είδαμε να ξεκινά ο γ’ κύκλος του Casa De Papel, με την Τόκιο και τον Ρίο να απολαμβάνουν τη ζωή σε μια μαγική παραλία με φοίνικες. Πρόκειται για την ημιαυτόνομη περιοχή Guna Yala, που θεωρείται ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς του Παναμά. Γνωστή και ως San Blas είναι ένα παραδεισένιο αρχιπέλαγος έξω από την ανατολική ακτή του Παναμά που περιλαμβάνει περισσότερα από 300 νησιά, 49 από τα οποία κατοικούνται από τους γηγενείς πληθυσμούς Γκούνα. Οι Γκούνας, ζουν ακόμα σε μικρές ξύλινες καλύβες των ιθαγενών Γκούνα, καλυμμένες με φοινικόφυλλα. Ο Γιάννης Σπαλιάρας εκεί στις καλύβες με τα φοινικόφυλλα βρίσκεται σε ένα περιβάλλον μάλλον οικείο, αφού του θυμίζει πολύ το νησί του Survivor.

Νίκος Κοκλώνης

3 χρόνια μετά το πρώτο Survivor ο Γιάννης -γνωστός πλέον ως και «ο σφάχτης της καρύδας»!- μιλά για τους δύο συμπαίκτες του από το reality επιβίωσης με τους οποίους εξακολουθεί να έχει επαφές, αλλά και για τις ευκαιρίες που χάρισε η συμμετοχή στο παιχνίδι τόσο στον ίδιο όσο και σε πολλούς άλλους συμμετέχοντες να δραστηριοποιηθούν σε πολλούς χώρους και να κερδίσουν αναγνωρισιμότητα και χρήματα.

Σπαλιάρας Open

Ο Νίκος Κοκλώνης τον ρωτά για την εμπειρία του στη Μεξικάνικη σειρά El Senor De los Cielos που προβάλλεται στο Netflix στην οποία ο Σπαλιάρας παίζει έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο- μάλιστα υποδύεται τον πατέρα μιας 20χρονης που παίζει η Ελληνίδα ηθοποιός Χριστίνα Σωτηρίου. Η συζήτηση πηγαίνει στις γυναίκες και ο Γιάννης μιλά στον Νίκο για την αντίδραση της μητέρας του μετά τη δήλωσή του πως έχει κοιμηθεί με 4.000 γυναίκες και παραδέχεται πως για εκείνον παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η γνώμη της, παρόλο που στο παρελθόν έχει υπάρξει πολύ αντιδραστικός. Ομολογεί πως στα 44 του θα ήθελε πλέον να κάνει οικογένεια και να γίνει πατέρας, ενώ του αποκαλύπτει πως -κατά σύμπτωση- όλες οι γυναίκες που τον ελκύουν πολύ έχουν μια συγκεκριμένη ηλικία!

Η περιπέτεια και οι αποκαλύψεις συνεχίζονται στο Celebrity Travel αυτή την Κυριακή στις 20.00 στο OPEN.