Ράπερ Ύπο σε Κοκλώνη: Η φιλία με τον Αλέξη Τσίπρα και το τραγούδι του που θα μπορούσε να πει ο πρώην πρωθυπουργός!

Ράπερ Ύπο σε Κοκλώνη: Η φιλία με τον Αλέξη Τσίπρα και το τραγούδι του που θα μπορούσε να πει ο πρώην πρωθυπουργός!

Ο Mr Travel μας ταξιδεύει στον απόλυτο Χριστουγεννιάτικο προορισμό, τη Νέα Υόρκη μαζί με τον Ύπο.

Στο Celebrity Travel ο Νίκος Κοκλώνης φιλοξενεί πάντα τα πιο hot πρόσωπα της επικαιρότητας. Μέσα από το ταξίδι τους, τις μοναδικές εμπειρίες που ζουν και αυτή τη συναρπαστική διαδρομή εξερεύνησης ενός ξένου τόπου, ο Mr Travel έχει τον τρόπο να έρχεται κοντά με τον καλεσμένο του, οδηγώντας τον σε εκ βαθέων συζητήσεις με πολλές αποκαλύψεις.

Στη γιορτινή Νέα Υόρκη συνταξιδιώτης του είναι ο πατέρας της τραπ, Ύπο. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης με τα εκατομμύρια views στο youtube ανακαλύπτει μαζί με τον Mr Travel τόσο την underground όσο και την glamorous όψη της Νέας Υόρκης και μιλά στον Νίκο Κοκλώνη για όλα. Για τη συνεργασία του με τον Sin Boy στη μεγάλη επιτυχία Μαμά, για τη δική του θέση στη δημόσια κόντρα του Sin Boy με τη Μαργαρίτα Μάτσα της MINOS EMI που βγήκε στα social media, για τη συνεργασία του με καλλιτέχνες άλλου είδους όπως ο Μαζωνάκης, η Βανδή και η Κοκκίνου -αλλά και το τραγούδι που γράφει αυτή την εποχή για τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου. Μεταξύ άλλων ο Ύπο μιλά και για τη σχέση του με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στον οποίο είχαμε δει σε βίντεο που έγινε viral να εξηγεί τί σημαίνει «όχι δεν είμαι Μαμά» στο γνωστό τραγούδι.

Νέα Υόρκη

Με φόντο τη γέφυρα του Μπρούκλιν ο Ύπο εξηγεί στον Νίκο γιατί θεωρεί τον Αλέξη Τσίπρα φίλο του, ενώ επιλέγει ένα τραγούδι του τον οποίο θεωρεί πως εκφράζει τον σημερινό αρχηγό της αντιπολίτευσης. Επίσης αποκαλύπτει πως ο Ντιέγκο Μαραντόνα γνωρίζει το κομμάτι Μαραντόνα που είχε γράψει εμπνευσμένος από αυτόν και διηγείται πως έμαθε την ύπαρξη του συγκεκριμένου τραγουδιού ο θρύλος του ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, μας ξεναγούν στις πιο γιορτινές γειτονιές της μητρόπολης που είναι συνυφασμένη με τα Χριστούγεννα. Στη Νέα Υόρκη κάθε γωνιά είναι κι ένα σκηνικό αγαπημένης ταινίας, με κίνηση, χρώμα και μουσικές στο πνεύμα των ημερών, που «ξεχειλίζουν» από πολυκαταστήματα και εστιατόρια. Ο Mr Travel ξεναγεί τον καλεσμένο του στα must της πόλης: το Παγοδρόμιο στο Bryant Park πίσω από την εμβληματική Δημοτική Βιβλιοθήκη, τη Χριστουγεννιάτικη αγορά, το Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου στο παλιό World Trade Center και το σταθμό εκεί που πλέον βρίσκεται ένα νέο θεαματικό εμπορικό κέντρο στο One Zero.

Νίκος και Ύπο… ανάβουν το δέντρο στο ιστορικό The Plaza Hotel και διασχίζουν τη Brooklyn Bridge που συνδέει το Μανχάταν με το Μπρούκλυν και δεν είναι απλά ένα χαρακτηριστικό σύμβολο της πόλης, αλλά και η πιο πολυφωτογραφημένη γέφυρα στον κόσμο.

Ο Κοκλώνης με τον Υπο

Ετοιμαστείτε για το πιο συναρπαστικό Celebrity Travel, σε κλίμα άκρως γιορτινό, αυτή την Κυριακή στις 20.00 στο OPEN.

Δείτε το τρέιλερ στον παρακάτω σύνδεσμο: