Ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» ταξίδεψαν στο Μαρόκο! Μαγευτικές στιγμές από το πρώτο μέρος!

Αν δεν είδατε την εκπομπή, δείτε το βίντεο!

Ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» ταξίδεψαν στο Μαρόκο! Μαγευτικές στιγμές από το πρώτο μέρος!

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες», ταξίδεψαν στο μακρινό Μαρόκο και στο πρώτο μέρος προσέφεραν μερικές μαγευτικές στιγμές τις οποίες δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε!

Η πόλη των κήπων και των Φοινίκων με τα πολύχρωμα παζάρια, τις πολύβουες αγορές, τα αφρικανικά τοπία και τα παλάτια ριάντ που θεωρείται το διαμάντι του Νότου.

Αυτήν την περίοδο, ο Τάσος Δούσης βρίσκεται στη Βιέννη και μας κάνει μία μοναδική ξενάγηση στον ιδανικό χριστουγεννιάτικο προορισμό.

Ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» στο Μαρόκο ξεκινούν να ανακαλύπτουν τις κρυμμένες γωνιές και τις ομορφιές της πόλης απολαμβάνοντας την βόλτα με μια παραδοσιακή άμαξα. Μετέπειτα θα επισκεφθούν ένα από τα μεγαλύτερα τζαμιά στη μουσουλμανική Δύση, το γνωστό Κουτουμπία.

Εκεί συναντούν τους γκεράμπ με τις χάλκινες καμπάνες τους. Σειρά έχει η πλατεία που δεν κοιμάται ποτέ. Στην κεντρική πλατεία Τζεμαα ελ Φνα χτυπάει ο παλμός της πόλης με κύριους πρωταγωνιστές μουσικούς, ταχυδακτυλουργούς, γητευτές φιδιών, μαϊμούδες που κάνουν ακροβατικά, πάγκους με παραδοσιακές μαροκινές νοστιμιές.

Η αποστολή δεν σταματά εδώ. Ακολουθεί η εξερεύνηση στο Μπαϊα παλάτι, η επίσκεψη στο πολυτελέστατο και ιστορικότερο ξενοδοχείο La Mamounia και τέλος η δοκιμή του τανζίν, του πιο διάσημου μαροκινού πιάτου για το απόλυτο ταξίδι αισθήσεων.

Απολαύστε εδώ το πρώτο μέρος από ένα ιδιαίτερο ταξίδι στο Μαρόκο:

Τάσος Δούσης: Μας παρουσιάζει με τις «Εικόνες» το αυτοκρατορικό Μαρόκο!

O Τάσος Δούσης με τις «Εικόνες» θα μας παρουσιάσει το αυτοκρατορικό Μαρόκο.

Ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» επιστρέφουν σήμερα, Σάββατο 21/12, στις 20:00 στο OPEN TV, με νέο επεισόδιο από το μαγευτικό Μαρόκο.

Οι «Εικόνες» επιστρέφουν με ανταπόκριση από το αυτοκρατορικό Μαρόκο, έναν προορισμός που ξετρελαίνει κάθε ταξιδιώτη με τις αντιθέσεις που έχει να του παρουσιάσει.

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε το ταξίδι του Τάσου Δούση και των «Εικόνων» από το μαγευτικό Μπαλί! (video)

Πάρτε μία πρώτη γεύση από το trailer του μοναδικού ταξιδιού και μην χάσετε το επεισόδιο σήμερα στις 20:00 στο OPEN :

Τάσος Δούσης: Το τερμάτισε στο OPEN! Τα απίθανα νούμερα της Βιρμανίας