Τάσος Δούσης: Οι «Εικόνες» ταξιδεύουν στη μαγευτική Ταϊλάνδη! Μη χάσετε το δεύτερο μέρος!

Θα σας συναρπάσει!

Τάσος Δούσης: Οι «Εικόνες» ταξιδεύουν στη μαγευτική Ταϊλάνδη! Μη χάσετε το δεύτερο μέρος!

O Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν την εξερεύνησή τους και ταξιδεύουν για ακόμα μια φορά στην παραδεισένια φύση της Ταϊλάνδης το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στις 20.00, στο OPEN. Μην χάσετε το δεύτερο μέρος!

Η αρχή του επεισοδίου επιφυλάσσει την πιο όμορφη έκπληξη για τον Τάσο Δούση και τους συνεργάτες του αφού βιώνουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία στην παραλία Μάγια Μπέι, η οποία έγινε γνωστή παγκοσμίως καθώς εκεί γυρίστηκε η ταινία «The Beach».

Εντυπωσιάζονται από την Monkey Beach, την παραλία των μαϊμούδων, και μένουν έκπληκτοι από την Lagoon Beach, το πιο απάνεμο σημείο των νησιών Πι Πι.

Στα νησιά Πι Πι δίνουν μία πρωτόγνωρη μάχη με τα καβούρια ενώ στα πασίγνωστα James Bond Islands μαγεύονται από τις εικόνες που αντικρίζουν και το ανυπέρβλητο κινηματογραφικό σκηνικό.

Επόμενη στάση του έμπειρου ταξιδευτή και της ομάδας του είναι το Κο Σαμούι, όπου προσπαθούν να ανακαλύψουν κάθε μυστικό του νησιού.

Εξερευνούν την πόλη με μηχανάκι, μαγεύονται από την εντυπωσιακή παραλία Τσαοσένγκ, παρακολουθούν, αλλά και λαμβάνουν μέρος σε σόου με φωτιές. Επισκέπτονται ένα ασυνήθιστο εμπορικό κέντρο και απολαμβάνουν τη νυχτερινή αγορά του Κο Σαμούι περιπλανώμενοι σε ένα καθαρό και οργανωμένο παζάρι.

Για το τέλος κρατούν το καλύτερο. Απολαμβάνουν το μασάζ τους στην παραλία από τους ειδικούς του είδους!

Οι «Εικόνες» σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στη μαγευτική Ταϊλάνδη, αυτό το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 20.00, στο OPEN. Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε όλα τα επεισόδια από τις μαγευτικές "Εικόνες" στο Youtube Chanel του Τάσου Δούση!

Τάσος Δούσης: Μας ξεναγεί με τις «Εικόνες» στην εξωτική Ταϊλάνδη! Μην χάσετε το νέο επεισόδιο!

Ο Τάσος Δούσης παρέα με τις «Εικόνες» μας ταξιδεύει στην εξωτική Ταϊλάνδη! Μην χάσετε το νέο επεισόδιο!

Ένα μοναδικό ταξίδι με πολλές αντιθέσεις και φοβερές τοποθεσίες. Η πρώτη «στάση» αποτελεί το Πουκέτ, το μεγαλύτερο νησί της Ταϊλάνδης. Το νησί διαθέτει απίστευτες παραλίες, όμως κρύβουν πολλούς κινδύνους.

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε την εμπειρία μιας πτήσης με την Aegean μέσα από τα μάτια του Τάσου Δούση! (video)

Μία τοποθεσία που προσφέρει πολλές και διαφορετικές εμπειρίες στον επισκέπτη, με εστιατόρια μέσα στη ζούγκλα, με την «πολυτάραχη» περιοχή της Πατόνγκ, το πιο hot σημείο του Πουκέτ το Bangla Road, ακόμα και το βασίλειο της άγριας τίγρης, που μπορούν να θαυμάσουν από κοντά τα άγρια θηρία.

Αυτά και άλλα πολλά θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το Σάββατο 11/1 στις 20:00 με το νέο επεισόδιο των «Εικόνων» στο Open TV.

Πάρτε μία γεύση από το trailer του επεισοδίου: